İspanya La Liga Manchester United'da kapı dışarı edilmişti! Barcelona transfer için peşine düştü

Manchester United'da kapı dışarı edilmişti! Barcelona transfer için peşine düştü

14.12.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Manchester United'da yaşadığı saha dışı olay nedeniyle kadro dışı bırakılan ve sezon başında adeta kapı dışarı edilen yıldız futbolcunun Barcelona'nın gündemine geldiği iddia edildi. Xavi Hernandez'in genç futbolcu için gözlemcileri görevlendirdiği belirtildi.

Manchester Unitedda kapı dışarı edilmişti Barcelona transfer için peşine düştü

Premier Lig temsilcisi Manchester United'da yaşadığı saha dışı olaylar sonrası kadro dışı bırakılan ve sezon başında takımdan ayrılan yıldız futbolcunun gösterdiği performans sonrası Barcelona'nın radarına girdiği öne sürüldü.

Haberin Devamı

La Liga ekiplerinden Getafe'nin sezon başında Manchester United'dan kiraladığı Mason Greenwood için La Liga devlerinin transfer yarışına girdiği aktarıldı. talk Sport'ta yer alan habere göre; Barcelona ve Atletico Madrid, Avrupa'dan çok sayıda talibi bulunan Mason Greenwood için harekete geçti.

Barcelona'nın Mason Greenwood'u yakın takibe aldığı ve gözlemcilerle izlediği aktarıldı. Genç futbolcu için Serie A devi Milan'ın da ilgisinin bulunduğu belirtildi. Getafe'nin de sezon başında bedelsiz olarak kiraladığı Mason Greenwood'un bonservisini almak istediği kaydedildi.

Getafe'nin sezon başında Manchester United'dan kiraladığı Mason Greenwood, 13 müsabakada forma şansı buldu. 22 yaşındaki hücum oyuncusu bu süreçte rakip fileleri 4 kez havalandırma başarısı gösterdi. Mason Greenwood aynı süreçte 3 asist üretti.

Haberin Devamı

Mason Greenwood'un Manchester United ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 22 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 5 milyon euro. Mason Greenwood, İngiltere Milli Takımı'nda 1 maçta forma şansı buldu.