Dünyadan Futbol Mario Balotelli'den Roberto Mancini'ye sitem! 'Güven bana'

Mario Balotelli'den Roberto Mancini'ye sitem! 'Güven bana'

26.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'dan Sion'a transfer olan Mario Balotelli, İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini hakkında dikkat çekici sözler kullandı. Mancini, milli takımda forvet oyuncuların eksikliğinden dolayı serzenişte bulunmuştu ve Balotelli bu serzenişe cevap verdi.

Mario Balotelliden Roberto Manciniye sitem Güven bana

Geçen sezon Süper Lig'de Adana Demirspor'da forma giyen ve göstermiş olduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncu Mario Balotelli, İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin forvet sözleri hakkında olay yaratacak bir paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

SÜPER LİG'DE FARK YARATTI

Adana Demirspor, geçtiğimiz yaz flaş bir transfer hamlesiyle Mario Balotelli'yi kadrosuna katmayı başarmıştı. Son olarak İtalya Serie B'de Monza forması giyen Balotelli, Türkiye'de sergilediği performansla yeniden dikkatleri çekti. Adana Demirspor ile 2021-22 sezonunda toplam 33 maça çıkan Mario Balotelli; 19 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Mario Balotelliden Roberto Manciniye sitem Güven bana

SION'A TRANSFER OLDU

Sezon başında Adana Demirspor'dan ayrılmaya karar veren Balotelli, İsviçre Süper Ligi ekiplerinden Sion'a transfer oldu.

FORMASINI ATEŞE VERDİLER

Beklentilerin altında performans gösteren Mario Balotelli'ye St. Gallen karşılaşması sonrası Sion taraftarı büyük tepki gösterdi. Taraftarlar tribünlerde 4-0'ın ardından Balotelli formasını ateşe verdi. 70 dakika sahada kalan İtalyan forvet Fabio Celestini'nin müdahalesi ile oyundan çıkarıldı.

Haberin Devamı

Mario Balotelliden Roberto Manciniye sitem Güven bana

MİLLİ TAKIMA YENİDEN GİTMİŞTİ

Mario Balotelli'nin Adana Demirspor'da sergilediği performans İtalya Millî Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin de dikkatini çekmişti. Tecrübeli teknik adam, Mario Balotelli'yi yaklaşık 3.5 yılın ardından milli takımın 35 kişilik geniş listesine dahil etmişti. Fakat Balotelli, sonrasında oynanan resmî maçların kadrosunda kendine yer bulamamıştı.

Roberto Mancini, oynanan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Mario Balotelli'yi geniş kadroda yer vermedi.

MANCINI'NIN AÇIKLAMALARI

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, gol atan fazla İtalyan futbolcunun olmadığını söyledi. Zaniolo ile ilgili gelen soruya yanıt veren Mancini, "Gol atan çok fazla İtalyan yok. Zaniolo henüz yeni transfer oldu. Galatasaray'da yeni yeni forma giymeye başladı ve henüz hazır değil. Galatasaray'da başarılı olması durumunda harika niteliklere sahip olduğunu ve milli takımın ona ihtiyaç duyduğunu anlamasını umuyoruz." dedi.

Mario Balotelliden Roberto Manciniye sitem Güven bana

BALOTELLI'DEN MANCINI'YE GÖNDERME

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Roberto Mancini, forvet konusundaki eksiklerle ilgili serzenişte bulunmuştu. Balotelli, eski hocası hakkında sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Haberin Devamı

İtalyan oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İtalya'da yeterince forvet var ve hepsi formda, güven bana" açıklamasını yaptı.

Balotelli bir diğer paylaşımında ise "Pişmanlık, düzenli olarak dersini almayan ve her şey bittiğinde oraya varamayanların duygusudur. Ya da basitçe söyleyeyim, oraya asla varamazlar" dedi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Sezon başı Sion'a transfer olan Balotelli, İsviçre ekibi ile 15 resmi müsabakaya çıktı. İtalyan futbolcu söz konusu maçlarda 5 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Mario Balotelli'nin güncel piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yazarlar