Fransa Ligue 1 Marsilya'nın yıldızı şoke oldu! Hırsızlık haberini sahadayken öğrendi

Marsilya'nın yıldızı şoke oldu! Hırsızlık haberini sahadayken öğrendi

04.08.2023 - 20:01 | Son Güncellenme:

Marsilya'nın yıldız futbolcuları arasında gösterilen Matteo Guendouzi, hayatının şokunu yaşadı. 24 yaşındaki futbolcunun Bayer Leverkusen ile oynanan hazırlık maçında sahada yer aldığı dakikalarda evine hırsız girdi.

Marsilyanın yıldızı şoke oldu Hırsızlık haberini sahadayken öğrendi

Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'da şoke eden bir olay yaşandı. Marcelino García Toral yönetimindeki Marsilya'nın yıldızı Matteo Guendouzi'nin evine soyguncular adeta baskın yaptı.

Haberin Devamı

Bayer Leverkusen ile Marsilya arasındaki hazırlık maçı devam ederken eve giren hırsızların büyük bir soyguna imza attığı öğrenildi. Matteo Guendouzi'nin sahada yer aldığı dakikalarda bir kulüp yetkilisinin sahanın ortasında soygun haberini kendisine verdiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Marsilyanın yıldızı şoke oldu Hırsızlık haberini sahadayken öğrendi

Fransız basınından La Provence'nin haberine göe; Matteo Guendouzi'nin evine giren hırsızlar, yatak odasının penceresini kırdı. Hırsızların, Matteo Guendouzi'nin evinde bulunan 200 bin euro değerindeki bir saati çaldığı aktarıldı.

Matteo Guendouzi'nin eşi Mate Rfsk ve çocuğunun olay sırasında evde olduğu, 22.30 sıralarında şüpheli sesler duyduktan sonra polise haber verildiği belirtildi. Hırsızların polis gelmeden olay yerinden kaçtığı vurgulandı.

Haberin Devamı