Voleybol Masterchef Cemre Uyanık'ın kardeşi ligin blok kraliçesi! Eczacıbaşı namağlup

Masterchef Cemre Uyanık'ın kardeşi ligin blok kraliçesi! Eczacıbaşı namağlup

26.12.2022 - 11:57 | Son Güncellenme:

Misli.com Sultanlar Ligi'nde 12. hafta geride kaldı. Deplasmanda Galatasaray ile krşılaşan THY sahadan 3-2 galip ayrıldı. Ecczacıbaşı namğalup liderliğini sürdürdü. 12 hafta sonunda ligin blok, sayı ve ace lideri belli olurken yıldız voleybolcu Masterchef şampiyonun kardeşi çıktı.

Masterchef Cemre Uyanıkın kardeşi ligin blok kraliçesi Eczacıbaşı namağlup

Misli.com Sultanlar Ligi'nde 12. hafta geride kaldı. Fenerbahçe Opet, VakıfBank ve Ecczacıbaşı hata yapmazken deplasmanda Galatasaray ile krşılaşan THY sahadan 3-2 galip ayrıldı. 12 haftanın geride kaldığı ligde blok lideri ünlü ismin kardeşi çıktı.

Haberin Devamı

ECZACIBAŞI NAMAĞLUP
Sultanlar Ligi 12. hafta maçında Sigorta Shop ile karşılaşan Eczacıbaşı Dynavit, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Aldığı 16 sayıyla kaptan Tijana Boskovic maçın en skorer ismi olurken, aldığı 14 sayıyla Irina Voronkova ve 7 sayıyla Sinead Jack-Kısal galibiyette önemli rol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit’li oyuncular toplamda 6 blok ve 3 servis sayısı elde eti.

VAKIFBANK'I EGONU SIRTLADI
Son şampiyon VakıfBank, Kuzeyboru’ya konuk oldu. Sarı-siyahlılar mücadeleyi 3-1 kazanarak ligdeki galibiyet serisini sürdürdü. VakıfBank’ta Paola Egonu 27 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Gabi 17, Zehra Güneş 9, Derya Cebecioğlu 8 sayı kaydetti.

İŞTE PUAN DURUMU

Masterchef Cemre Uyanıkın kardeşi ligin blok kraliçesi Eczacıbaşı namağlup

FENERBAHÇE SET VERMEDİ
Fenerbahçe deplasmanda İlbank ile karşılaştı. TVF Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda İlbank’a konuk olan Fenerbahçe Opet; mücadeleden 10-25, 21-25 ve 13-25 sonuçlanan setlerle 3-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın en skorer oyuncusu, takımına kazandırdığı 17 sayıyla Fenerbahçe Opet’in Brezilyalı smaçörü Ana Cristina De Souza olurken Sarı Melekler’de Anna Lazareva 16, Beliz Başkır 6’sı bloktan 11, Ergül Avcı 4, Meliha Diken, Buse Ünal ve İpar Kurt 3’er sayıyla skora katkı verdi. Misli.com Sultanlar Ligi’nin 13. haftasında Fenerbahçe Opet, Türk Hava Yolları’nın; İlbank ise Eczacıbaşı Dynavit’in konuğu olacak.

Masterchef Cemre Uyanıkın kardeşi ligin blok kraliçesi Eczacıbaşı namağlup

ARINA'YA NAZAR DEĞDİ
Fenerbahçe'nin Rus smaçörü Arina Fedorovtseva karşılaşmada sakatlık tehlikesi atlattı. Müsabakanın ikinci setinin sonlarına doğru Arina servis kullanmak için çizgiye geldi. Smaç servis kullanmayı tercih eden Rus yıldızın ayağı kaydı. Zeminin ıslak olması sebebiyle büyük sakatlık tehlikesi atlatan Arina yerde yuvarlandı. Bir süre yerde oturan Arina'nın yanına takım arkadaşları gitti.

GALATASARAY ZORLADI THY KAZANDI
Galatasaray HDI Sigorta evinde THY'i konuk etti. Türk Hava Yolları 21-25, 25-20, 19-25, 25-23, 7-15 setlerle 3-2 kazandı. Karşılaşmanın en skorer ismi 32 sayıyla Türk Hava Yolları’nın Kanadalı pasör çaprazı Kiera Van Ryk olurken; Madison Kingdon 17, Emily Maglio 11 sayıyla galibiyette etkili isimler oldu. Galatasaray HDI Sigorta’da ise Anthi Vasilantonaki 29, Ayçin Akyol 13, İlkin Aydın ve Mina Popovic 10’ar sayıyla çift hanelere ulaşan isimler oldu.

Haberin Devamı

Masterchef Cemre Uyanıkın kardeşi ligin blok kraliçesi Eczacıbaşı namağlup

DENİZ UYANIK 'DUVAR' OLDU
Sultanlar Ligi’nde 12. hafta geride kalırken ligin sayı, blok ve ace liderleri belli oldu. Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Deniz Uyanık son haftalara damga vuran isim oldu. Blok liderliğine yükselen 40 sayı ile en yakın rakibi Galatasaraylı Ayçin Akyol'a 5 sayı fark attı. Zehra Güneş 32 blok ile onları takip etti.

MASTERCHEF ŞAMPİYONU ABLASI
Bir önceki Çukurova maçında 9 blok yapan Deniz Uyanık son maçta Bolu Belediyespor mücadelesinde 11 blok yaptı. Bolu müsabakasında toplamda 17 sayı kaydeden Deniz, galibiyette önemli rol oynadı. Masterchef şampiyonu Cemre Uyanık'ın kardeşi olan Deniz Uyanık 21 yaşında ve orta oyuncu bölgesinde oynuyor.

Masterchef Cemre Uyanıkın kardeşi ligin blok kraliçesi Eczacıbaşı namağlup

ARINA 'ACE' FEDOROVTSEVA
Fenerbahçe'nin Rus smaçörü Arina Fedorovtseva attığı 25 ace ile lider konumda bulunuyor. Onu 18 ace ile Galatasaraylı Mina Popovic izledi. Arina ayrıa maç başına 0,69 ace ortalaması yakalayarak zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

SAYI LİDER ANTHI VE PAYNE
Galatasaray'ın Yunanlı yıldızı Anthi Vasilantonaki ve Sigorta Shop'un pasör çaprazı Kelsie Payne 265 sayı ile liderliği paylaştı. Onları THY'nin Kanadalı pasör çaprazı Van Ryk Kiera Renee 244 sayı ile takip etti.

Masterchef Cemre Uyanıkın kardeşi ligin blok kraliçesi Eczacıbaşı namağlup