Euro2016 Mehmet Topal: Emre Mor umduğumdan da süratliymiş

Mehmet Topal: Emre Mor umduğumdan da süratliymiş

12.06.2016 - 12:58 | Son Güncellenme:

Mehmet Topal, Borussia Dortmund'a attığı imza ile bir anda Avrupa'nın gündemine giren Emre Mor hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

Mehmet Topal: Emre Mor umduğumdan da süratliymiş

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile sözleşme yenileyen Mehmet Topal, futbolla ilgili görüşleri ve EURO 2016'ya dair görüşlerini UEFA'nın resmi sitesiyle paylaştı. Dünya futbolunun şu andaki en büyük iki yıldızını 'Şüphesiz ki Messi ve Ronaldo' olarak ifade eden yıldız futbolcu, 'Küçükken Zidane ve Patrick Viera'yı çok beğenirdim. Bu iki isme tam anlamıyla hayrandım" dedi.

10 milyon euro bonservis bedeliyle Borussia Dortmund'un yolunu tutan 18 yaşındaki Emre Mor ile ilgili düşüncelerini de açıklayan sarı-lacivertli futbolcu, "Emre Mor umduğumdan daha süratli bir futbolcu çıktı. Ayrıca takıma bu kadar çabuk ve kolay uyum sağlayacağını da düşünmüyorum. Hem oyun tarzı hem de karakter olarak takıma iyi adapte oldu. Çok yetenekli ve milli takıma uzun yıllar hizmet edecek. Umarım birlikte büyük başarılar yakalarız" diye konuştu.

Haberin Devamı

- Turnuvalar sırasında motivasyon ve moral seviyesi çok önemlidir. Sizin takımınızda bu işi sürükleyen isim kim?

"Aslına bakılırsa herkes bu konuda birbirine yardımcı oluyor ve bir diğerini motive ediyor. Ancak Arda Turan hep başı çekiyor. Çünkü kendisi takımın kaptanı ve cana yakın bir insan"

- Fatih Terim ile çalışmak nasıl bir duygu?

"Hem çok zor hem çok kolay çünkü kendisi bir çok başarıya imza atmış bir isim ama hala daha fazlasını istiyor. Onunla çalışmak büyük keyif ve onur. Onunla çalışınca başarı garanti gibi oluyor"

Yazarlar