Futbol Okan Buruk'tan 'ceza' vurgusu

Okan Buruk'tan 'ceza' vurgusu

09.04.2015 - 16:00 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Cezaların daha ağır olması ve uygulanması gerekiyor" dedi.

Okan Buruktan ceza vurgusu

Gaziantepspor, Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırı sonrası TFF'nin kararı doğrultusunda lige verilen arada hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürüyor.

Haberin Devamı

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Akhisar Belediyespor mağlubiyetini değerlendirdi. Buruk, "Geçen haftayı hiç istemediğimiz bir sonuçla kapattık. Akhisar Belediyespor maçı oyun olarak tatmin etse de sonuç olarak tatmin etmedi. Çok da maçın hakkı olan bir sonuç olmadı. Açıkçası biraz şanssız bir maç geçirdik. Oyun içinde oyuncuların istek ve arzuları, oyuna tutunmaları genel olarak iyiydi. Eşitliği yakalamak için bir çok fırsat geldi ama yakalayamadık. İkinci golden sonra da çabuk kırıldık ve istemediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

“CEZALARIN DAHA AĞIR OLMASI GEREKİYOR”

Fenerbahçe takım otobüsüne yapılan silahlı saldırıyı da değerlendiren Buruk, "Bu olaylar neden oluyor? Saha içinde, saha dışında hepsini tekrardan gözden geçirme anlamında belki de Türk futboluna yarayacak bir hafta. Tabi ki Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı herkes gibi ben de kınıyorum. Bunu yapan insanların akıl sağlığının çok da yerinde olduğunu düşünmüyorum. Tekrardan hatalarımızı, yanlışlarımızı görme anlamında yine bize bir ders oldu. Hep bu son olsun diyoruz ama inşallah bu sefer son olur. Bundan sonra tekrar büyük olaylar yaşamayız. Cezaların daha ağır olması ve uygulanması gerekiyor. İnşallah bunlar sağlanırsa kötü şeyleri konuşmayız, sadece futbolla ilgili konuşuruz. Futbolun güzelliklerini konuşuruz. İnşallah bundan sonra bir milat olur. Herkes kendine daha fazla çeki düzen verir” şeklinde konuştu.