NBA Ömer Faruk Yurtseven'den Fenerbahçe itirafı! 'Ulaşmam gereken hedeflerim var'

Ömer Faruk Yurtseven'den Fenerbahçe itirafı! 'Ulaşmam gereken hedeflerim var'

25.07.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

NBA ekiplerinden Utah Jazz'in yeni transferi Ömer Faruk Yurtseven açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki pivot, Fenerbahçe'ye geri dönmek istediğini belirtti.

Ömer Faruk Yurtsevenden Fenerbahçe itirafı Ulaşmam gereken hedeflerim var

Miami Heat'ten ayrıldıktan sonra Utah Jazz ile anlaşmaya varan Ömer Faruk Yurtseven suskunluğunu bozdu. 25 yaşındaki basketbolcu, Avrupa'ya geri döneceğine yönelik iddialarla ilgili konuştu.

Haberin Devamı

Sportal'a röportaj veren Ömer Faruk Yurtseven şu andaki hedeflerine dair, "Olabileceğim en iyi oyuncu olmak istiyorum ve o seviyeye gelebilmek adına sınırlarımı zorlamak için, elimden geldiğince rekabetçi olmam gerekiyor. NBA'in sağladığı bu mücadele benim gibi oyunculara oldukça yardımcı oluyor" açıklamasını yaptı.

Ömer Faruk Yurtsevenden Fenerbahçe itirafı Ulaşmam gereken hedeflerim var

Ömer Faruk Yurtseven, bir gün Fenerbahçe'ye geri dönmek istediğini dile getirdi. Tecrübeli basketbolcu açıklamasında, "Bir gün umuyorum ki evime, Fenerbahçe'ye döneceğim gün gelecektir fakat bunun öncesinde yerine getirmem gereken bir görevim ve ulaşmam gereken hedeflerim var" ifadelerini kullandı.

Ergin Ataman'ın Panathinaikos'ta başarılı olacağına inandığını dile getiren Ömer Faruk Yurtseven, "Sezon başlayana dek kimse bilemez. Bunu zaman gösterecek çünkü iyi noktalara gidebilen harika takımlar olduğu gibi, gidemeyen harika takımlar da olmuştu. Şimdiye dek mükemmel bir iş çıkarmıştı ve orada da çok başarılı olabilir" diye konuştu.

Haberin Devamı