Fenerbahçe ÖZEL - Fenerbahçe 2 transferi birden bitiriyor! Prensip anlaşmasına varıldı

ÖZEL - Fenerbahçe 2 transferi birden bitiriyor! Prensip anlaşmasına varıldı

05.08.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sağ kanat rotasyonuna takviyede bulunmayı hedefleyen Fenerbahçe, aradığı yıldızla el sıkıştı. Sarı-lacivertlilerin oyuncunun kulübüyle son detayları görüştüğü ve transferi kısa süre içerisinde bitireceği öğrenildi. Öte yandan orta saha kurgusuna dahil edilecek isim de ortaya çıktı.

ÖZEL - Fenerbahçe 2 transferi birden bitiriyor Prensip anlaşmasına varıldı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Süper Lig maratonunun başlamasına kısa bir süre kala kadrosundaki eksik parçaları tamamlamak isteyen sarı-lacivertliler, 2 transferde geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

Sağ kanat pozisyonu için çok sayıda oyuncuyla görüşen Fenerbahçe'nin aradığı yıldızı Fransa'da bulduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler ile tecrübeli oyuncu arasında anlaşma sağlandığı ve transferin son aşamada olduğu öğrenildi. İşte MİLLİYET'in ulaştığı detaylar...

SERDAR'IN TALİBİ ÇOK AMA GİTMİYOR

Edin Dzeko ve Umut Nayir’in takıma gelişiyle dördüncü golcü konumuna düşen Serdar Dursun buna rağmen ayrılmayı düşünmüyor. Dzeko, Batshuayi ile Umut’un yanında şans bulması zor gözüken tecrübeli forvet birçok teklif almasına rağmen sarı-lacivertli takımda kalmak istiyor. 

Fenerbahçe’de geçen sezon lig, kupa ve Avrupa’da 26 maçta şans bulan Dursun, 4 gol, 5 asistle oynadı. 31 yaşındaki futbolcu bu sezon ise UEFA Konferans Ligi’nde 25 dakika forma giydi.

Haberin Devamı

ÖZEL - Fenerbahçe 2 transferi birden bitiriyor Prensip anlaşmasına varıldı

ROBERT JONES YÖNETECEK

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında karşılaşacağı Maribor maçının hakemi İngiliz Robert Jones oldu. Ülker Stadı’nda 10 Ağustos Perşembe günü 21.00’de oynanacak mücadelede Jones’un yardımcılıklarını Ian Hussin ve Wade Smith yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Thomas Bramall olacak.

"GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen isimlerden biri olan Gustavo Henrique için transfer açıklaması geldi. Brezilyalı stoperin menajeri Luis Augusto, yaptığı açıklamada, “Gustavo’nun Fenerbahçe ile bir kontratı var. Ancak belirtmek isterim ki, Fenerbahçe’ye ya da bize ulaşacak olan bir teklif değerlendirmeye alınacak. Transferi konusunda görüşmeler yapacağız” dedi.

Fenerbahçe, 30 yaşındaki stoperi geçen sezon Flamengo’dan önce 1.4 milyon euro karşılığında kiralamış, ardından 1.4 milyon euroya satın almıştı.

ÖZEL - Fenerbahçe 2 transferi birden bitiriyor Prensip anlaşmasına varıldı

KAPANAN TAKIMLARA HIZLI PAS TAKTİĞİ

Fenerbahçe’nin bu sezon kapanan takımlara karşı nasıl bir strateji izleyeceği lig başlamadan ortaya çıktı, Zimbru ile oynanan rövanş mücadelesinde bunun provası yapıldı. Tamamen kapanan rakibin kilidi ikinci yarıda açılırken, goller de üst üste geldi. Yapılan analizlerde pas trafiğinin hızlanmasının gerektiği üzerinde duruldu. Hızlı pas trafiği ile rakibin dengesini bozup boşluk yakalamak ilk hedef olacak. Sarı-lacivertliler sürekli bunun çalışmasını yapacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Slovenya ekibi Maribor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Yeni transfer Mert Müldür ve Miha Zajc takımla ilk antrenmanına çıktı.

EKAMBI ADIM ADIM FENERBAHÇE'YE

Yaz döneminin hızlı takımlarından Fenerbahçe bir transfere daha nokta koyuyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda sağ kanat için birçok isimle görüşen sarı-lacivertliler, Lyon’un kamp kadrosuna alınmayan Karl Toko Ekambi’de karar kıldı. 

ÖZEL - Fenerbahçe 2 transferi birden bitiriyor Prensip anlaşmasına varıldı

Tecrübeli futbolcu ile her konuda anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Fransız kulübü ile de son aşamaya geldi. Geçen sezon devre arasında Rennes’e kiralanan 30 yaşındaki oyuncu Fransa Lig 1’de 36 maça çıkarken 7 gol, 4 asistlik katkı sağladı.

6 NUMARAYA KRUNIC

Birçok bölgeye takviye yapan sarı-lacivertliler 6 numara transferinde de son aşamaya geldi. Fenerbahçe’nin, Serie A ekibi Milan’da forma giyen Rade Krunic’i kadrosuna katacağı öğrenildi. Takımın golcüsü Edin Dzeko’nun vatandaşı olan 29 yaşındaki futbolcuyla yönetimin görüşmelerini devam ettirdiği bildirildi.

Haberin Devamı

ÖZEL - Fenerbahçe 2 transferi birden bitiriyor Prensip anlaşmasına varıldı

2019-20 sezonunda Milan’a transfer olan tecrübeli futbolcu 67’si ilk 11 olmak üzere 125 maçta şans bulurken 3 kez ağları havalandırdı, 6 da gol pası vermeyi başardı.

Yazarlar