Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'da 2 sözleşme uzatıldı! 3 yıldız daha görüşme masasına

ÖZEL | Galatasaray'da 2 sözleşme uzatıldı! 3 yıldız daha görüşme masasına

17.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da iç transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte 2 yıldızın sözleşmesi yenilenirken 3 isimle de görüşmeler devam ediyor. İşte detaylar...

ÖZEL | Galatasarayda 2 sözleşme uzatıldı 3 yıldız daha görüşme masasına

Galatasaray’da imzalar bir bir atılıyor. Aslan’a başlayan iç transfer görüşmelerinin bir kısmı tamamlanırken, bazılarında yeni masaya oturuldu, bir kısmıyla da görüşme yapılması kararı alındı.

Haberin Devamı

Torreira ve Barış Alper Yılmaz ile yeni bağlantı yapılırken, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı konusunda ise sona yaklaşıldı. Muslera ile de önümüzdeki günlerde yeni sözleşme yapılması planlanıyor.

ZAM YAPILDI

Galatasaray’da şampiyonluk yolunda oyuncuları daha fazla motive etmek isteyen yönetim düğmeye bastı. Sezonun flaş isimlerinden Barış Alper Yılmaz’ın sözleşmesi 2028’e kadar uzatıldı. Barış Alper’e hatırı sayılı bir zam yapıldığı ve enflasyona göre her sene artacağı belirtildi.

SENELİK 3.5 MİLYON EURO 

Galatasaray’da 2 sezondur harika bir performans sergileyen Torreira’yla da 2 senelik yeni sözleşme yapıldı. Uruguaylı futbolcuya iyileştirme yapıldığı, senelik 3.5 milyon euro verileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

GÖRÜŞMELER SON AŞAMADA

Sarı-kırmızılıların başarılı futbolcuları Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı ile de sözleşmelerinin uzatılması ve yeni ücretleri konusunda son aşamaya gelindiği dile getirildi.

Diğer taraftan sezon sonunda sözleşmesi biten Fernando Muslera ile önümüzdeki hafta yeni sözleşme için masaya oturulacak. G.Saray’ın Muslera ile 1+1 senelik sözleşme yapması ve ücretinin yine 2.5 milyon euro olması bekleniyor.

YENİLMEZ CİMBOM

Galatasaray, Süper Lig’de Hatayspor’a mağlup olduktan sonra oynadığı 17 karşılaşmada kaybetmezken, son 10 maçında da sahadan galip ayrıldı. 

Sarı-kırmızılılar, ligdeki bu süreçte; Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük, Konyaspor, Kayserispor, Trabzonspor, İstanbulspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, MKE Ankaragücü, Antalyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor müsabakalarından 3 puan alırken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı.

GALATASARAY NEFES ALDI

Aslan’ın önce Avrupa Ligi’nden, sonra da Türkiye Kupası’ndan elenmesiyle beraber haftada bir maça çıkmasının olumlu etkileri görülmeye başladı.

Sezon başından beri yoğun maç trafiğine giren ve yeterli dinlenme şansı bulamayan Galatasaraylı futbolcular son iki haftadır biraz rahatladı. Rize ve Kasımpaşa karşılaşması öncesinde verilen izinlerin oyuncuları sevindirdiği belirtildi. Bunun ilk yansımasının Rize maçında yaşandığı ve verilen reaksiyonun arkasında bunun yattığı bildirildi.

Haberin Devamı

Kasımpaşa maçında da yine etkili bir performansın beklendiği öğrenildi.

Yazarlar