Galatasaray ÖZEL | Galatasaray'dan 'Ocak' planı! Ndombele bekleneni veremedi

ÖZEL | Galatasaray'dan 'Ocak' planı! Ndombele bekleneni veremedi

15.11.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’ın devre arası transfer planı şimdiden belli oldu. Aslan 3 pozisyona takviye için çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Okan Buruk’un ilk planda 8 numara istediği ve Ndombele’den umudunu kestiği öğrenildi.

ÖZEL | Galatasaraydan Ocak planı Ndombele bekleneni veremedi

6 numara da oynayabilen bir 8 numara isteyen genç teknik adamın, hem Torreira’yı yedeklemek hem de Uruguaylı futbolcuyu zaman zaman ön tarafta kullanmak için böyle bir tercihte bulunduğu belirtildi. Buruk, sol bek takviyesi için de yine scout ekibinden çalışmalara başlamasını istedi.

Haberin Devamı

Bu çerçevede sol bek pozisyonu için Sacha Boey’de olduğu gibi scout transferinin planlandığı belirtildi. İnişli çıkışlı performans sergileyen Angelino konusunda ise kararın önümüzdeki günlerde verileceği aktarıldı. Sarı-kırmızılılar forvet takviyesi için de kolları sıvadı.

Bakambu’dan istediği verimi tam olarak alamayan teknik patron Okan Buruk’un Mauro Icardi’nin yedeklenmesi ve aynı zamanda sakatlık, yorgunluk, ceza gibi durumlar dikkate alınarak bir forvet takviyesi istediği ifade edildi.

DEPLASMAN ENDİŞESİ

Trendyol Süper Lig’de bu sezon ilk yenilgisini Atakaş Hatayspor deplasmanında alan Galatasaray’ın zorlu fikstürü dikkat çekiyor. Aslan yine bir Şampiyonlar Ligi maçı sonrası deplasmana çıkacak. Cim-Bom, Manchester United ile deplasmanda oynandıktan sonra Rize’ye gitmiş ve zorlu müsabakayı 1-0 kazanmıştı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takım, Bayern Münih ile Almanya’da karşılaştıktan sonra ise Hatay maçını 3 gün sonra deplasmanda oynadı ve sahadan puansız ayrıldı. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nin 5. haftasında Kopenhag ile 12 Aralık’ta Danimarka’da yapacağı kritik maçın ardından 16 Aralık’ta Sivas deplasmanına çıkacak.

Yazarlar