Voleybol ÖZEL | VakıfBank'ta Yuan Xinyue gelişmesi! Tarih belli oldu

ÖZEL | VakıfBank'ta Yuan Xinyue gelişmesi! Tarih belli oldu

14.05.2024 - 17:31 | Son Güncellenme:

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren VakıfBank şimdiye kadar 6 ismi resmen duyurdu. Çinli yıldız Yuan Xinyue ile ilgili sıcak gelişme yaşandı.

ÖZEL | VakıfBankta Yuan Xinyue gelişmesi Tarih belli oldu

Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam eden VakıfBank şimdiye kadar 6 transferi açıkladı. Çinli yıldız Yuan Xinyue ile anlaşan sarı-siyahlılarda transfer detayı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

6 TRANSFER RESMEN DUYURULDU
VakıfBank; Marina Markova, Kendall Kipp, Deniz Uyanık, Sıla Çalışkan, Bosetti, Kiera Van Ryk'ı resmen duyurdu.

YUAN VAKIFBANK'TA
VakıfBank'ta Ogbogu'nun takımdan ayrılması sonrasında sarı-siyahlı ekip Çin'in yıldızı Yuan Xinyue ile anlaşma sağladı. Çin ekibi Tianjin'de oynayan Yuan Xinyue aynı zamanda Melissa Vargas'ın takım arkadaşıydı

RESMİ AÇIKLAMA OLİMPİYAT SONRASINDA
VakıfBank resmen olmasa bile yayınladığı videoda uçağı Çin'e götürmesiyle Yuan Xinyue haberini vermişti. Prosedürler sebebiyle resmi açıklamanın olimpiyat sonrasında yapılacağı öğrenildi.

ÖZEL | VakıfBankta Yuan Xinyue gelişmesi Tarih belli oldu

7 AYRILIK YAŞANDI
VakıfBank, yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda 7 sporcusuna veda etti. 5 sezondur sarı-siyahlı formayı giyen kaptan Gabi Guimaraes, 2021-2022 sezonundan bu yana VakıfBank’ta oynayan Chiaka Ogbogu, sezon başında VakıfBank’a dahil olan Jordan Thompson, Sarah van Aalen ve Bianka Busa ile 2018-2019 sezonunda VakıfBank altyapısına katılan ve ardından A takıma yükselen Aleksia Karutasu ile yollar ayrıldı. VakıfBank altyapısından yetişen Zeynep Sude Demirel gelecek sezon başka takıma kiralandı. Bununla beraber 2016 yılından bu yana VakıfBank’ta görev yapan yardımcı antrenör Ahmetcan Erşimşek’e veda edildi.

Yazarlar