Magazin Paola Egonu yeni aşka yelken açtı! Türkiye'de forma giyiyor

Paola Egonu yeni aşka yelken açtı! Türkiye'de forma giyiyor

29.07.2022 - 10:58 | Son Güncellenme:

FIVB Milletler Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan İtalya'da MVP seçilen ve Vakıfbank'a transfer olan Paola Egonu yeni aşka yelken açtı. İtalyan yıldızın sevgilisi Türkiye'de forma giyiyor.

Paola Egonu yeni aşka yelken açtı Türkiyede forma giyiyor

FIVB Milletler Ligi'nde turnuvaya damga vuran Paola Egonu, Brezilya'yı finalde mağlup eden İtalya'da şampiyonluk yaşadı. CEV Şampiyonlar Ligi'nde Imoco ile Vakıfbank'a kaybeden İtalyan yıldız ligde ise şampiyonluk yaşadı. Kariyerindeki yükselişi sürdüren ve Vakıfbank'a transfer olan Egonu aradığı aşkı buldu. İtalyan yıldızın yeni aşkı Türkiye'de forma giyiyor.

Haberin Devamı

RÜYA TAKIM BELLİ OLDU
En iyi smaçörler İtalya'dan Caterina Bosetti ve Brezilya'dan Gabi Guimaraes oldu. En iyi orta oyuncular Sırbistan'dan Jovana Stevanovic ve Brezilya'dan Ana Carol oldu. En iyi pasör İtalya'dan Alesia Orro seçilirken En iyi libero Monica De Gennaro seçildi.

EGONU'YA İKİ ÖDÜL BİRDEN
Beklendiği üzere Paola Egonu rüya takımda En İyi Pasör Çaprazı seçilirken aynı zamanda da MVP ödülünün sahibi oldu. Çin maçında 36 sayı kaydeden Egonu, Türkiye karşısında 26 sayı finalde ise 21 sayı atarak mücadelelerin en skorer ismi oldu.

Paola Egonu yeni aşka yelken açtı Türkiyede forma giyiyor

HEM SMAÇ HIZ HEM DE YÜKSEKLİK REKORU EGONU'DA
Fiziği ile büyük avantaj yakalayan İtalyan yıldız, kırılması güç rekorların altına imza attı. Paola Egonu, kadınlarda Sırbistanlı yıldız Tijana Boskovic'e ait olan 110.3 kmh'lik smaç hız rekorunu kırdı. Vakıfbank'ın yeni transferi İtalyan isim, finaldeki smacı hızı 112.7 kmh bulurken yeni rekorun sahibi oldu. O mücadelede Öte yandan İtalyan yıldız maç içerisinde smaç yüksekliği olarak 3.17 metreyi buldu fakat kendisine ait olan 3.24 metrelik yükseklik rekorunu güncelleyemedi.

Haberin Devamı

EGONU: "REKORUN FARKINDA DEĞİLDİM"
Şampiyonluğun ardından İtalyan basınına konuşan Paola Egonu: “Instagram’da görene kadar rekorun farkında değildim. Bu, maç sırasında düşündüğüm bir şey değil. Kendi kendime ‘Tamam, mutluyum.’ dedim ama takım olarak aldığımız sonucu daha çok seviyorum.” dedi.

VAKIFBANK TRANSFER ETTİ
VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, İtalyan yıldız oyuncu Egonu'yu transfer etti. Pasör çaprazı önümüzdeki sezon Misli.com Sultanlar ligi'nde boy gösterecek. Öte yandan Egonu'nun transferi sonrası Isabelle Haak Imoco'ya transfer oldu.

Paola Egonu yeni aşka yelken açtı Türkiyede forma giyiyor

YENİ AŞKA YELKEN AÇTI
İtalyan yıldız pasör çaprazı Paola Egonu ve Polonyalı pasör çaprazı Michal Filip aşk yaşıyor. Polonyalı yıldız, kız arkadaşı Paola Egonu ile fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Egonu'nun sevgilisi Filip, Türkiye'de Kayseri ekibi Develi Belediyespor'da forma giyiyor. Filip geçen sezon Kızıltepe Spor'da forma giymişti.

Paola Egonu yeni aşka yelken açtı Türkiyede forma giyiyor

MİCHAL FİLİP KAYSERİ EKİBİ DEVELİ'YE TRANSFER OLDU
İlk kez Efeler Ligi’nde mücadele edecek olmanın heyecanını yaşayan Develi Belediyespor kadrosuna tamamen yeniledi. Develi Belediyespor dış transferde Sorgun Belediyespor pasör Furkan Gök, orta oyuncu Ali Onur Edis, libero Onur Altınkaya, Yeni Kızıltepespor’dan pasör çaprazı Michal Filip, orta oyuncu İbrahim Emet, libero Alperay Demirciler, Afyon Belediyespor’dan pasör çaprazı Yusuf Eken, Halkbank Spor Kulübünden smaçör Abdullah Çam, Solhan Spor’dan smaçör Branimir Grozdanov, Ziraat Bankası’ndan orta oyuncu Ahmet Samet Baltacı ve Al Jazira Sport Club takımında smaçör Lan Lereshchenko’yu kadrosuna kattı. Develi Belediyespor, iç transferde ise Berkan Eryüz ile yeniden anlaştı.

Haberin Devamı

Paola Egonu yeni aşka yelken açtı Türkiyede forma giyiyor