Diğer Para tekvandoculardan 5 madalya birden

Para tekvandoculardan 5 madalya birden

15.08.2023 - 21:19 | Son Güncellenme:

Avrupa Paralimpik Şampiyonası'nda para taekwondocular, 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Para tekvandoculardan 5 madalya birden

Hollanda'da devam eden Avrupa Paralimpik Şampiyonası'nda ay-yıldızlı sporcular madalya sevinci yaşadı. 57 kilogramda mücadele eden Gamze Gürdal ile 63 kilogramda Mahmut Bozteke altın madalyaya ulaşırken, 70 kilogramda Fatih Çelik ile 65 kilogramda Lütfiye Özdağ gümüş madalyanın sahibi oldu. 65 kilogramda Seçil Er ise bronz madalya kazandı.

Milli sporcular, şampiyonada bugüne kadar 6 altın, 9 gümüş ve 6 bronz madalya olmak üzere toplam 21 madalya elde etti.

Haberin Devamı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Hollanda'da devam eden Avrupa Paralimpik Şampiyonası'nda para tekvandoda altın madalya kazanan Gamze Gürdal, Mahmut Bozteke ile gümüş madalya elde eden Lütfiye Özdağ, Fatih Çelik ve bronz madalyanın sahibi olan Seçil Er’i yayımladığı mesajla kutladı.

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hollanda'da düzenlenen Avrupa Paralimpik Şampiyonası'nda para tekvando branşında altın madalya kazanan Gamze Gürdal, Mahmut Bozteke ile gümüş madalya elde eden Lütfiye Özdağ, Fatih Çelik ve bronz madalyanın sahibi olan Seçil Er’i kutluyorum. Milli sporcularımızın kazandığı madalyalarda emeği geçenlere teşekkür ediyor, devam eden Avrupa Paralimpik Şampiyonası'nda müsabakalara çıkacak tüm sporcularımıza başarılar diliyorum."

Haberin Devamı

Yazarlar