Fransa Ligue 1 Paris Saint Germain elendi, yıldızlar sert çıktı! Messi'ye patladı: Hangi büyük maçta vardı?

Paris Saint Germain elendi, yıldızlar sert çıktı! Messi'ye patladı: Hangi büyük maçta vardı?

09.03.2023 - 19:29 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih karşısında hezimete uğrayan Paris Saint Germain, Devler Ligi'ne veda etti. Fransız devinin vedasının ardından eski futbolcular çarpıcı ifadeler kullandı. Paris Saint Germain efsanesi Jérôme Rothen ve Thierry Henry'nin açıklamaları büyük ses getirdi.

Paris Saint Germain elendi, yıldızlar sert çıktı Messiye patladı: Hangi büyük maçta vardı

Avrupa futbolunun en büyük organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain, Bayern Münih karşısında organizasyona veda etti. Paris Saint Germain'in Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk hasreti devam ederken, eski yıldızlar ateş püskürdü.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, başta teknik direktör Galtier olmak üzere aralarında sportif direktör Luis Campos'un da olduğu isimlerle yolları ayırma kararı aldı. İspanya'dan Relevo'nun haberine göre Bayern Münih maçının ardından oldukça sinirli olduğu görülen Nasser Al-Khelaifi'nin yönetim kurulu toplantısında yolları ayırmak istediği isimleri oylamaya sunacağı belirtildi.

Paris Saint Germain elendi, yıldızlar sert çıktı Messiye patladı: Hangi büyük maçta vardı

"MESSI'NİN AYRILMASI GEREKİYOR"

Paris Saint Germain'in eski futbolcularından Jérôme Rothen de, Fransız devinin Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi hakkında konuştu.

44 yaşındaki eski futbolcu açıklamasında Paris Saint Germain'in elenmesinin sebebinin Messi'den kaynaklandığını belirtti. Jérôme Rothen, Lionel Messi'nin Paris Saint Germain'den ayrılması gerektiğini vurguladı. Eski futbolcu açıklamasında, "Messi'nin ayrılması gerekiyor. Kendini kulübe adamıyor çünkü. Büyük maçlarda nerede Messi? Yok. Ancak Dünya Kupası'nda ne kadar özverili olduğunu gördük. Anlıyorum. Milli Takım çok başka ama sana maaş ödeyen PSG'e saygı duymalısın" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HANGİ BÜYÜK MAÇTA VARDI"

Lionel Messi'nin futbolunu eleştiren Jérôme Rothen, "Messi, Paris Saint Germain'e adapte oldu diyorlar. Neye adapte oldu? Angers, Clermont gibi takımlara karşı gol atarak mı? Hangi büyük maçta vardı? Messi'nin PSG'nin Şampiyonlar Ligi'ni kazanmasına yardımcı olacağını düşünenler çok büyük hata yaptı" dedi.

Paris Saint Germain elendi, yıldızlar sert çıktı Messiye patladı: Hangi büyük maçta vardı

HENRY SERT ÇIKTI

Thierry Henry de Paris Saint Germain'in Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesini değerlendirdi. Eski golcü, Paris Saint Germain'in bir felsefesi olmadığını savundu. Thierry Henry açıklamasında, "Paris Saint-Germain'in planı, kimliği, felsefesi ne? Kulüp ve taraftarlar arasında boşluk olduğunu defalarca söyledim. Pratik olarak eski Paris Saint-Germain'i tercih ediyorlar. Bu çılgınca ama 20 yıl önce bana Paris'te böyle bir takım olacağını söyleselerdi, bunun şaka olduğunu söylerdim" diye konuştu.