Süper Lig Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü canlı yayında 4 transferi açıkladı! Galatasaray ve Beşiktaş'ın yıldızları ile anlaşma sağlandı

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü canlı yayında 4 transferi açıkladı! Galatasaray ve Beşiktaş'ın yıldızları ile anlaşma sağlandı

27.06.2023 - 18:13 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Pendikspor'da Teknik Direktör Osman Özköylü açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, 4 oyuncuyla anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü canlı yayında 4 transferi açıkladı Galatasaray ve Beşiktaşın yıldızları ile anlaşma sağlandı

Pendikspor'da teknik direktör Osman Özköylü gündemi değerlendirdi. Süper Lig'in yeni ekibinin transfer çalışmaları hakkında konuşan Osman Özköylü, 4 oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Haberin Devamı

Süper Lig'de kalıcı olmak istediklerini belirten Osman Özköylü transfer çalışmaları hakkında, "Pendikspor olarak Süper Lig'de kalıcı olmak istiyoruz. Transfer çalışmalarımıza da start verdik. Galatasaray'dan ayrılan Emre Taşdemir ile resmi sözleşme imzaladık. Braga’da forma giyen deneyimli sol bek Sequeira, Beşiktaş'tan ayrılan stoper Welinton, daha önce ülkemizde Alanyaspor'da oynanan Yunan savunmacı Georgios Tzavellas ile anlaştık" ifadelerini kullandı.

"Dimitris Pelkas'a teklif yaptınız mı" sorusuna Osman Özköylü, "Pelkas önemli bir oyuncu, ligimizi bilen bir oyuncu. Pelkas'a teklifimizi ilettik ve ön görüşme yaptık. Pelkas'ın transfer süreci devam ediyor" cevabını verdi.

Radyospor canlı yayında stadyum konusunda  da konuşan Osman Özköylü, "Bu soru birkaç kez daha bana soruldu. Anadolu Yakası'nda stadyum anlamında bir sorun var; maçlarımızı oynayabileceğimiz iki seçenek var. Birincisi Fenerbahçe Ülker Stadyumu bu seçeneğin olabilmesi çok zor. Düşüncem kanaatim maçlarımızı Ümraniye Stadyumu'nda oynayacağımız şeklinde. Kulüp olarak Ümraniyespor'la da ilişkilerimiz ileri düzeyde. Yeni sezonda maçlarımızı Ümraniye Stadyumu'nda oynayacağımızı düşünüyorum" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Pendikspor'un önemli bir projeye imza attığını belirten 51 yaşındaki teknik direktör, "2 sezon önce önemli bir proje dahilinde Pendikspor'a geldik, bu süreçte şükürler olsun iki lig şampiyonluğu yaşadık. Pendikspor gelişime açık, projesi olan, ücretlerin günü gününe ödendiği şirket yapısına sahip bir kulüp. Süper Lig'de ilk sezonumuz olmasından dolayı, transfer olacak oyuncularla görüştüğümüzde tanımadıkları için çekimser davranabiliyorlar. Bunu da kulübümüzün yapısını anlatarak aşacağız" dedi.