İtalya Serie A Rakip futbolcuya kafa attı, kovuldu!

Rakip futbolcuya kafa attı, kovuldu!

12.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

İtalya Serie A’nın 28. haftasında Lecce, sahasında Hellas Verona’ya 1-0 kaybetti. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçın ardından ise saha karıştı.

Rakip futbolcuya kafa attı, kovuldu

Lecce Teknik Direktörü Roberto D’Aversa, sahaya daldı ve Verona forveti Thomas Henry’nin üzerine yürüdü. Sinirlerine hakim olamayan D’Aversa, oyuncuya kafa attı. Yaşanan olayın ardından arbede çıkarken hakem, teknik direktör ve futbolcuya kırmızı kart gösterdi.

Haberin Devamı

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Roberto D’Aversa, “Maçın son dakikalarında bazı provokasyonların olduğu heyecanlı bir final vardı. Sonra Henry ve ben temasa geçtik, bu hareketi görmek hoş değildi, niyetim herkesi ayırmaktı ama o kışkırtmaya devam etti. Kesinlikle sahaya bir şey için girmedim. Bir oyuncuya kafa atmak önceden planlanmış bir şey değildi. Verona yöneticilerinden bu olay için özür dilerim” dedi.

Lecce’den maç sonu yapılan açıklamada saldırı kınanırken, D’Aversa’nın maç sonunda Henry ile telefon görüşmesi gerçekleştiği belirtildi ve futbolcudan özür dilendi. Lecce, daha sonra teknik direktör D’Aversa ile yolları ayırdı.

Yazarlar