Fenerbahçe RUS RULETİ!

RUS RULETİ!

06.05.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli ekip belki de sezonun en kötü futbolunu oynadığı maçta ilk yarı tek bir pozisyon bulamadı. Soyunma odasına Ömer Can’ın golüyle yenik giden Fenerbahçe’nin ikinci 45’deki çabaları sonuçsuz kaldı. Mehmet Topuz’un ters vuruşu ev sahibini galibiyete taşırken, kümede kalma umutlarını da yeniden canlandırdı

RUS RULETİ

Fenerbahçe için zor gündü. Rakibin Galatasaray kazanırsa şampiyon. Maça gelirken Arena’nın önünden geçip, sarı kırmızı coşkuyu görüyorsun. Mücadele başladıktan kısa bir süre sonra Arena’dan gol haberi geliyor ve yıkılıyorsun. Perşembe günü Avrupa Ligi’nde finalin kapısından dönüyorsun. On aydır mücadele ettiğin iki kupada da artık havlu atıyorsun.
Zor psikolojiyle maça çıktı Fenerbahçe. Bir de rakip kümede kalma savaşı veren İ.B.B olunca saha içinde de zor maç oynadı. Belediye limitlerini zorladı. Bu maç artık şampiyonluktan çok alt sıraları daha çok ilgilendirir hale geldi . Ev sahibi ekip 12. dakikada gole çok yaklaştı Efe ile sağ çaprazdan ama olmadı. Bu pozisyona karşılık kısa süre sonra M. Topal’dan geldi. Sert vuruş defanstan döndü. Ortada giden maçta Fenerbahçe defansının yaptığı ikinci büyük hatayı Belediye bu sefer affetmedi. Tayfun, Bekir ve Egemen’in arasına topu gönderdi. Araya sızan Ömer Can, golü buldu ve takımını 36’da öne geçirdi 1-0. Mert’in de kalesinde Ömer’i beklemesi golde etkili oldu.
60. dakikada Egemen beraberlik şansını kaçırdı. Sow’un bire bir zorlamaları skoru değiştiremeyince, 77. dakikada Caner şansını uzaklardan denedi. Vuruşu direkte patladı. Fenerbahçe’nin atacağı gol önemli. Kaybettiği taktirde ikincilik riske girebilir. Beşiktaş kalan iki haftada arayı iyice kapattı. Ayrıca kümede kalma savaşı veren Akhisar gol bekliyor Fenerbahçe’den. Doğrudan rakibi hesapta olmayan bir üç puan almak üzere. Kritik gol geliyor M. Topuz’dan ama yanlış kaleye. Visca’nın ortasına dokununca topu kendi ağlarına gönderiyor 2-0. Bu golün ardından maç bitiyor.
Fenerbahçe’de artık hedef Türkiye Kupası ve ikinciliği kaptırmamak olacak.

Haberin Devamı

RUS RULETİ

‘Konsantre olamadık’

Bekir İrtegün UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde Benfica’ya elendikten sonra lige konsantre olamadıklarını söyledi. Çok üzüntülü olduklarını dile getiren Bekir, “Bütün camiamızın üzüldüğü bir perşembe günü yaşadık. Sonrasında lige konsantre olmak zordu. Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Herkes görüyor zaten ne olduğunu. Taraftarımıza bu üzüntüyü yaşattığımız için çok üzüntülüyüz. Elimizde bir derbi bir de Türkiye Kupası fırsatı var. Sezonu küçük mutluluklarla bitirmek istiyoruz” dedi.

MAÇIN ADAMI

Ömer Can
Takımı adına oldukça hayati gole imza attı. Pozisyonda iyi yer tuttu, soğukkanlı şekilde iş bitirdi.

KIRILMA ANI

Kaçan gol
Egemen 60. dakikada yakaladığı fırsatı gol yapamayınca Fenerbahçe beraberlik fırsatını kaçırdı.

Haberin Devamı

KALAN MAÇLAR

FENERBAHÇE (58)
G.Saray
K.Karabük (D)

BEŞİKTAŞ (55)
G.Birliği
Kayseri (D)