Beşiktaş Serdal Adalı, Beşiktaş başkanlığına adaylığını koydu! Anlaştığı sportif direktörü açıkladı

Serdal Adalı, Beşiktaş başkanlığına adaylığını koydu! Anlaştığı sportif direktörü açıkladı

12.11.2023 - 11:36 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi Serdal Adalı başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Serdal Adalı, Beşiktaş başkanlığına adaylığını koydu Anlaştığı sportif direktörü açıkladı

Beşiktaş Kulübü'nde 26 Kasım-3 Aralık tarihlerinde yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul öncesi Serdal Adalı başkanlığa aday olduğunu duyurdu. 

Haberin Devamı

Basın toplantısı düzenleyen Adalı şöyle konuştu:

"Beşiktaş için ne yaptıysam, bundan sonraki süreçte görev verilmesi halinde daha fazlasını yapmaya hazırım. Beşiktaş'a dair çok büyük ümitlerim ve hayallerim var. Bu kulübün sağlam vizyonla, çok kısa bir sürede nerelere gelebileceğini görüyorum, heyecanlanıyorum. Bu inanç, başkan adayı olarak huzurunuzda olmamın sebebidir. Profesyonel kadromuzla ve hiç tükenmeyen inancımızla her kulvarda başarılı olmayı, en önemlisi sürdürülebilir başarıyı birinci hedefimiz olarak belirledik."

"RAKİPLERİMİZ MAKASI AÇIYOR"

Değerli Beşiktaşlılar, doğrudur rakiplerimiz makas onların lehine açılıyor. Ama kimsenin şüphesi olmasın, Beşiktaş en büyüktür ve öyle kalacaktır. Boşuna uğraşmasınlar, benden enkaz devraldık cümlesini kimse duymayacak. En kısa zamanda doğru adımları bir bir atarak hak ettiğimiz noktaya ulaşacağız. Bir zamanlar tüm rakiplerimizin korkulu rüyası olan bu büyük camiamızın, ezeli rakiplerimizle aramızdaki makasın daha fazla açılmasına müsaade etmeyin.

Haberin Devamı

Serdal Adalı, Beşiktaş başkanlığına adaylığını koydu Anlaştığı sportif direktörü açıkladı

 

'RIZA ÇALIMBAY VARKEN, YENİ BİR HOCA ARAYIŞINA GİRMEK NORMAL GELMİYOR'
Artık Beşiktaş'ın Rıza hocası, Beşiktaş'ın içinden gelmiş, camiaya mal olmuş bir teknik direktör varken, yeni bir hoca arayışına girmek normal gelmiyor. Önümüzdeki maçtan sonra bir milli takım arası olacak. Ben eminin Rıza hoca bu takımı toparlar. Biz de devre arası eksikleri tamamlayıp, ikinci yarı bambaşka bir Beşiktaş kazandırmak istiyoruz.

'BORÇLAR BİZİ ÜRKÜTMEZ'

Borçlar bizi hiçbir zaman ürkütmedi, ürkütmez de. Hocanın vereceği direktiflerle takımın noktaya ihtiyacı varsa, biz o transferi yaparız. Para yoksa da cebimizden koyarız o transferi gerçekleştiririz. Çünkü geldiğimiz noktada, mevcut takımı yukarı taşımamız lazım. Yukarı taşımadığımızda, sezon sonunda elimizde ne yapacağımı bilmediğimiz bir futbolcu topluluğu kalacak. Bir an önce bu transfer çalışmalarına başlamamız gerekiyor. Bunun için de pek boşa harcayacak zamanımız yok.

BAŞKAN SEÇİLİRSE SPORTİF DİREKTÖR MEHMET ÖZDİLEK

Sportif direktörlük konusunda Mehmet Özdilek'le anlaştık. Yönetimde de eski bir futbolcu arkadaşımız olacak. Taraftarı mutlu edecek birkaç transfer düşünüyoruz."

Haberin Devamı

SÜLEYMAN SEBA'NIN KABRİ ZİYARET EDİLDİ
Öte yandan Serdal Adalı, başkanlık adaylığını açıklamasının ardından siyah-beyazlı kulübün onursal başkanı Süleyman Seba'nın Feriköy'de bulunan kabrini de ziyaret etti.