Voleybol Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Filenin Sultanları'nı hedef aldı! 'Boskovic, Vargas'tan daha iyi'

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Filenin Sultanları'nı hedef aldı! 'Boskovic, Vargas'tan daha iyi'

06.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Avrupa şampiyonası finalinde Türkiye'ye yenilen Sırbistan Milli Takımı'nı kabul etti. Vucic açıklamalarında Filenin Sultanları'nı ve Santarelli'yi hedef aldı.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Filenin Sultanlarını hedef aldı Boskovic, Vargastan daha iyi

 

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı final karşılaşmasında İtalya'yı 3-2 mağlup ederek finale yükselen Filenin Sultanları, Sırbistan engelini de aşarak tarihinde ilk şampiyonluğuna ulaştı.

Haberin Devamı

VARGAS MVP SEÇİLDİ

Daha önce 2 kez kaybettiğimiz CEV Avrupa Şampiyonası'na bu kez Melissa Vargas'la çıktık. Turnuva boyunca inanılmaz işler yapan 23 yaşındaki yıldız, finalde de Sırbistan karşısında tam 41 sayı attı, kupaya uzanmamızda büyük rol oynadı, alkışları topladı. Vargas performansıyla MVP de seçildi.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Filenin Sultanlarını hedef aldı Boskovic, Vargastan daha iyi

İSTANBUL'DA DOYASIYA KUTLAMA

2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı yenerek zafere ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı taraftarlarla bir araya geldi. İstanbul’da bir alışveriş merkezinde düzenlenen kutlamaya taraftarlar ve basın mensupları katıldı. Zaferi doyasıya kutlayan milli voleybolcular, şarkılar eşliğinde dans etti.

Haberin Devamı

Ay-yıldızlı oyuncular seçtikleri şarkılarla sahneye çıktı. Oyuncular gelenek haline gelen Erik Dalı parçasıyla sahnede şampiyonluğu coşkuyla kutladı. Filenin Sultanları'nda şampiyonanın MVP'si seçilen Melissa Vargas, yaptığı danslarla kutlamaya da damga vurdu.

Haberin Devamı

CUMHURBAŞKANI VUCIC VOLEYBOLCULARI KABUL ETTİ

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Avrupa şampiyonası finalinde Türkiye'ye yenilen Sırbistan Milli Takımı'nı kabul etti.

BOSKOVIC'E VARGAS SÖZLERİ

Vucic buradaki konuşmasında takımın yıldızı Tijana Boskovic'e hitaben "Senin Vargas'tan daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz" diyerek şöyle devam etti: "Vargas ve Karakurt Sırbistan'a karşı daha çok kutlama yapamayacak. Çünkü Paris'te işler farklı olacak."

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic, Filenin Sultanlarını hedef aldı Boskovic, Vargastan daha iyi

OLAY AÇIKLAMA

Paris 2024 Olimpiyatları'nda altın madalya için 100 bin veya 200 bin euro ödül verileceğini belirten Vucic oyunculara yaptığı konuşmada, Türkiye'nin başındaki eski hocaları Santarelli'nin yoğun sevinç gösterilerine de gönderme yaptı. Sırp siyasetçi "Daha geçen yıl kendisini burada ağırladığım Santarelli gibi olmadığınız için teşekkürler" dedi.

Haberin Devamı

Yazarlar