Beşiktaş SON DAKİKA: Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Genç yıldızın menajeri İstanbul'a geldi

SON DAKİKA: Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya! Genç yıldızın menajeri İstanbul'a geldi

24.01.2024 - 15:13 | Son Güncellenme:

İki ezeli rakip Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya geldi. Genç yıldızın menajeri İstanbul'a geldi ve Beşiktaş-Adana Demirspor maçını tribünden takip etti.

SON DAKİKA: Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya Genç yıldızın menajeri İstanbula geldi

Beşiktaş ve Galatasaray transferde bir kez daha karşı karşıya. Gedson Fernandes ve Milot Rashica transferlerinde karşı karşıya gelen iki ezeli rakip bu kez Süper Lig'in genç yıldızı için transfer savaşına girdi. Genç yıldızın menajeri Beşiktaş-Adana Demirspor maçını tribünden takip etti. Fransa'dan L'Equipe, Galatasaray'ın da oyuncuyla ilgilendiğini öne sürdü.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA SON TRANSFER GELİŞMELERİ

Adana Demirspor maçının ardından Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Feyyaz Uçar iki isimle anlaşmaya yakın olduklarını ifade etti.

Stoper ve orta saha transferlerini bitirmek isteyen siyah-beyazlılarda savunma hattı için gündeme Getafe'den Domingos Duarte ve Newcastle United'tan Jamaal Lascelles geldi. Sports Digitale'de yer alan habere göre Beşiktaş, Domingos Duarte transferinde son aşamaya geldi. Siyah-beyazlıların Lascelles'le de anlaşma sağladığı ve Newcastle United'tan cevap beklediği belirtildi.

SON DAKİKA: Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya Genç yıldızın menajeri İstanbula geldi

GALATASARAY'DA SON TRANSFER GELİŞMELERİ

Kadrosunda yabancı bulunan Galatasaray'da Angelino ile yolların ayrılması bekleniyor. İspanyol sol bek için Roma devreye girdi. Roma'nın Angelino ile anlaşma sağladığı ve Leipzig ile yapılan görüşmelerde de sona yaklaştığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da Angelino ile yolların ayrılması durumunda öncelikli olarak sol bek transferi gerçekleşecek. Galatasaray'ın sol bek listesinin üst sırasında Rıdvan Yılmaz bulunuyor. Sarı-kırmızılıların milli futbolcuyla anlaşma sağladığı ve Rangers'la görüşmelerin sürdüğü aktarıldı.

SON DAKİKA: Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya Genç yıldızın menajeri İstanbula geldi

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY TRANSFERDE KARŞI KARŞIYA

Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya geldi. L'Equipe'de yer alan habere göre iki ezeli rakip Adana Demirspor'un genç yıldızı Edouard Michut ile ilgileniyor.

L'Equipe'de yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Süper Lig'de dördüncü sırada yer alan Beşiktaş, kış dönemi sona ermeden önce Fransız U20 oyuncusunu kadrosuna katmaya çalışıyor. Galatasaray da ön görüşmelerde bulunuyor. Bu, Luis Campos'un gelişinden bu yana PSG tarafından dikkate alınmayan Edouard Michut'un kariyerinde önemli bir adım olabilir.

Edouard Michut, PSG'nin genç takımlarında ve ardından Sunderland'de gösterdiği potansiyeli Türkiye'de ispat etti. Teknik direktörü Hikmet Karaman tarafından çoğunlukla Benjamin Stambouli ile birlikte orta sahada kullanılan Michut, Fransa'dan uzakta iyi bir performans sergiliyor."

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya Genç yıldızın menajeri İstanbula geldi

TEMSİLCİSİ BEŞİKTAŞ-ADANA DEMİRSPOR MAÇINI TAKİP ETTİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Anthony Martial ve Michut’un Temsilciliğini yapan Philippe Lamboley, Beşiktaş-Adana Demirspor maçını ‘özel davetli’ olarak protokol tribününden takip etti.

ADANA DEMİRSPOR OPSİYONU KULLANDI

Trendyol Süper Lig takımı Adana Demirspor'un Fransız devi Paris Saint Germain'den kiralık olarak transfer ettiği Edouard Michut'un sözleşmesindeki detay ortaya çıktı. Mavi Şimşekler, Michut'un bonservisini almaya hak kazandı.

Adana Demirspor'da PSG'den satın alma opsiyonu ile kiralanan Edouard Michut, Mavi-Lacivertli formayla ilk 11'de 7 maça çıktı. 20 yaşındaki Fransız orta sahanın sözleşmesinde opsiyonun geçerli olabilmesi için 7 maçta en az 45 dakika oynar maddesi vardı.

Mavi-Şimşekler, oyuncunun ikinci satışından pay ile Edouard Michut'un bonservisini aldı.

MICHUT'UN PERFORMANSI

PSG altyapısında yetişen Edouard Michut geçen sezonu İngiltere Championship takımı Sunderland'de kiralık geçirdi. Yaz transfer döneminde Adana Demirspor'un yolunu tutun Michut, Mavi Şimşekler'de 7'si ilk 11, 11 maçta oynadı ve 1 gol ile 1 asist yaptı.

Haberin Devamı

SON DAKİKA: Beşiktaş ve Galatasaray transferde karşı karşıya Genç yıldızın menajeri İstanbula geldi