Galatasaray Son dakika - Galatasaray'da Arda Turan'a şok! Sözleşmede özel madde

Son dakika - Galatasaray'da Arda Turan'a şok! Sözleşmede özel madde

23.05.2021 - 20:51 | Son Güncellenme:

Galatasaray’a geri dönen Arda Turan sözleşmesindeki artı 1 yıllık opsiyonu 1 maçla kaçırdı. Arda Turan’ın şu an kontratı boşa çıkmış durumda. Tek düşüncesi Galatasaray olan kaptan, en az bir sene daha sarı-kırmızılı formayı terletmek istiyor.

Son dakika - Galatasarayda Arda Turana şok Sözleşmede özel madde

Galatasaray’da geçen sezonun başında yuvaya dönen ve 1 artı 1 yıllık sözleşme imzalayan Arda Turan’ın şu an kontratı boşa çıkmış durumda.

Haberin Devamı

Sözleşmesindeki opsiyon maddesi gerçekleşmeyen tecrübeli futbolcu lig ve Avrupa maçlarının yarısından bir fazla karşılaşmada 11 başlayamadı. Arda 21 mücadeleye 11 başlasa da bir karşılaşmayla sözleşmesinin otomatik uzama opsiyonunu kaçırdı. Arda istese şu an bonservisini alıp istediği kulüple sözleşme imzalayabilir ama bunu asla düşünmüyor.

Önce hoca gelmeli
Tek düşüncesi Galatasaray olan kaptan, en az bir sene daha sarı-kırmızılı formayı terletmek istiyor. Sonrasında yine teknik ve idari kısımda da Galatasaray’a hizmet etmek istiyor. Ancak Arda’nın önceliklerinden biri teknik direktör Fatih Terim’le sözleşme yenilenmesi. Arda, önce Terim’in imza atmasını bekliyor, hocasından önce saygı gereği bir protokol gerçekleştirmek istemiyor.

Haberin Devamı

 Arda Turan bu sezon Galatasaray formasıyla 34 maçta 4 gol ve 2 asistlik katkı yaptı.

Wesley Sneijder'in Ajax Formasıyla En İyi Golleri