Galatasaray Son dakika | Galatasaray'da bir kişinin koronavirüs test sonucu pozitif çıktı!

Son dakika | Galatasaray'da bir kişinin koronavirüs test sonucu pozitif çıktı!

15.05.2020 - 01:26 | Son Güncellenme:

Son dakika haberi... Galatasaray kulübü yaptığı açıklamada performans ekibinde yer alan bir personelin test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüp açıklamada, "Tüm oyuncular, Teknik Direktörümüz Fatih Terim ve yardımcıları ile tüm çalışanlara yapılan Covid 19 PCR testleri sonuçlanmış ve performans ekibimizdeki bir yardımcı personelimizde pozitif vakaya rastlanmıştır." ifadelerini kullandı.

Son dakika | Galatasarayda bir kişinin koronavirüs test sonucu pozitif çıktı

Galatasaray Futbol A Takımı performans ekibinde görevli bir yardımcı personelin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı. 

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasına göre, Galatasaray Futbol Takımı oyuncuları, teknik direktör Fatih Terim, teknik ekip ile performans, sağlık, idari ve destek kadrolarındaki tüm çalışanlara sponsor hastaneleri Medical Park ve Liv Hospital'ın katkılarıyla Kovid-19 PCR testi yapıldı. 

Testin sonucunda performans ekibindeki bir yardımcı personelde koronavirüs tespit edildi. 

Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulunun pozitif vaka tespiti sonrası izolasyon, tedavi ve takip protokolleri devreye sokularak takımın antrenmanları 6 gün süreyle durduruldu.

Son dakika | Galatasarayda bir kişinin koronavirüs test sonucu pozitif çıktı

Frank Rijkaard'ın Barcelona'daki İlk Şampiyonluğu