Galatasaray İngiliz kaleciden, Kerem Aktürkoğlu için olay iddia: Taraftarlar onu asla kabul etmez

İngiliz kaleciden, Kerem Aktürkoğlu için olay iddia: Taraftarlar onu asla kabul etmez

31.12.2023 - 12:14 | Son Güncellenme:

Galatasaray ve A Milli Takım'da gösterdiği başarı ile dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu için İngiltere'den sürpriz bir çıkış geldi. Eski İngiliz futbolcu Kerem'in Ada'ya transferini değerlendirdi

İngiliz kaleciden, Kerem Aktürkoğlu için olay iddia: Taraftarlar onu asla kabul etmez

Takımda gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Kerem Aktürkoğlu ile ilgili olay bir iddia ortaya atıldı. Eski İngiliz futbolcu Paul Robinson, Kerem'in Ada'ya transferini değerlendirdi.

Haberin Devamı

İngiliz basınında yer alan haberde Kerem'in performansı övülürken transfer iddiaları masaya yatırıldı. Söz konusu haberde şu ifadeler kullanıldı:

KEREM, MANCHESTER'A MÜTHİŞ BİR GOL ATTI
Kerem çok yetenekli bir oyuncu ve bu sezon şu ana kadar etkileyici bir form sergiledi. Süper Lig'de 15 maçta forma giyerken 4 gol attı ve 5 asist daha elde etti. Özellikle de Şampiyonlar Ligi grup aşamalarında Leeds'in rakipleri Manchester United'a karşı müthiş bir gol attı.

ÜLKENİN EN BÜYÜK YETENEKLERİNDEN BİRİ
Türk milli futbolcu, Süper Lig'de maç başına 2,9 kilit pas ortalamasıyla ülkenin en büyük yeteneklerinden biri olarak ortaya çıktı ve şu ana kadar 11 büyük şans yarattı, bu nedenle kulüplerin ilgisini çekmesi sürpriz değil.

Haberin Devamı

İngiliz kaleciden, Kerem Aktürkoğlu için olay iddia: Taraftarlar onu asla kabul etmez

LEEDS'İN İLGİSİ ŞAŞIRTICI DEĞİL
Championship'te Leicester City ve Ipswich Town gibi takımlarla rekabet etmelerini sağlamak için taze yaratıcı yaratıcılığa ihtiyaç duydukları göz önüne alındığında, Leeds United'ın ilgisi pek de şaşırtıcı değil. Ocak ayı için Daniel Farke ve Nick Hammond ile şimdiden derin görüşmelerde bulunacak.
Leeds yaz boyunca daha fazla hücum oyuncusuna bakıyordu ama başarılı olamadı, bu yüzden Aktürkoğlu'nun pencerenin önünden onların gözüne girmesi mantıklı.

ROBINSON: LEEDS TARAFTAR KEREM'İ KABUL ETMEZ
Konuyla ilgili olarak görüşü alınan eski İngiliz kalecisi Paul Robinson, Kerem Aktürkoğlu ile ilgili gündem olacak bir iddiada bulundu. Robinson, Leeds United'ın Ocak ayında Kerem Aktürkoğlu'nu transfer etmek için Galatasaray'la görüşme yapmasının "kesinlikle hiçbir şansının" olmadığı konusunda ısrar etti.

Robinson, iki kulüp arasındaki geçmişten dolayı Aktürkoğlu'nun taraftarlar tarafından kabul edilmeyeceğini, bunun kendilerine ve oyuncuya haksızlık olacağını ifade etti.

KEWELL'A TAVIR KONMUŞTU
"Zamanında Harry Kewell, Leeds'ten ayrılmış ve Galatasaray'a gitmişti. Bu transferden sonra Leeds taraftarları duygularını çok açık bir şekilde ortaya koymuştu. Nasıl olduğunu anlamıyorum, bu taraftarlar tarafından kabul edilmez ve bir oyuncuya bunu yapacağınızı düşünmüyorum çünkü tüm taraftar kitlesi karşı çıkmadan yeni bir kulübe katılmak yeterince zor"

Haberin Devamı

NELER OLMUŞTU
2000 yılında UEFA Kupası yarı finalinde Leeds United ile Galatasaray eşleşmişti. İstanbul'da oynanacak ilk maç öncesinde iki İngiliz taraftarının öldürülmesi tüm gündemi değiştirmiş ve maçı gerginleştirmişti. Bu olay Avrupa futbolunda da uzun süre gündemde kalmıştı. Rövanş maçında Galatasaray taraftarlarının stada alınması yasaklanmıştı.

İngiliz kaleciden, Kerem Aktürkoğlu için olay iddia: Taraftarlar onu asla kabul etmez

Yazarlar