Trabzonspor Jorge Jesus, Trabzonsporlu yıldızın peşinde! 3 dev talip

Jorge Jesus, Trabzonsporlu yıldızın peşinde! 3 dev talip

24.03.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'i çalıştıran Jorge Jesus'un Trabzonspor'un yıldızına kanca attığı ortaya çıktı. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcusu için Suudi Arabistan'ın devlerinin yarışta olduğu aktarıldı.

Jorge Jesus, Trabzonsporlu yıldızın peşinde 3 dev talip

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusuyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Jorge Jesus'un Trabzonsporlu yıldızı kadrosunda görmek istediği ifade edildi.

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un da peşinde olduğu yıldız oyuncu için Suudi Arabistan'ın diğer devlerinin de ilgisinin bulunduğu öğrenildi. Sabah'ın haberine göre; Trabzonspor'un yıldızı Trezeguet için Suudi Arabistan ekipleri transfer yarışına girdi.

Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal'in yanı sıra Al Ittihad ve Al Nassr'ın Mısırlı futbolcuyla yakından ilgilendiği öğrenildi. Trezguet'in performansının yakın takibe alındığı aktarıldı.

Trabzonspor'un Trezeguet için cazip bir teklif alması halinde bunu değerlendirebileceği öğrenildi. 29 yaşındaki hücum oyuncusu bu sezon Trabzonspor'da 22 karşılaşmada süre aldı. Mısırlı futbolcu bu müsabakalarda 10 gol ve 4 asist üretti.

Trezeguet'in Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 29 yaşındaki sol kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Haberin Devamı

Al Ahly altyapısında yetişen Trezeguet daha sonra Anderlecht, Mouscron, Kasımpaşa, Aston Villa ve Başakşehir'de oynadı. Trabzonspor, geçtiğimiz sezon başında 4 milyon euro bedelle Trezeguet'in bonservisini aldı.

Trezeguet, Mısır Milli Takımı'nda 70 müsabakada şans buldu ve 16 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar