Gaziantep FK Selçuk İnan, Süper Lig'e geri döndü! Anlaşma resmen açıklandı

Selçuk İnan, Süper Lig'e geri döndü! Anlaşma resmen açıklandı

07.03.2024 - 18:03 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan Selçuk İnan, Süper Lig ekibiyle prensip anlaşmasına vardı.

Selçuk İnan, Süper Lige geri döndü Anlaşma resmen açıklandı

Kasımpaşa'daki kısa süreli teknik direktörlük dönemi sonrası boşa çıkan ve uzun süredir bir takımla anlaşmayan Selçuk İnan, 1 yıllık aranın ardından Süper Lig'e geri döndü.

Haberin Devamı

39 yaşındaki teknik direktör, Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK ile prensip anlaşması sağladı. Gaziantep FK, Selçuk İnan ile anlaşma sağlandığını resmen açıkladı. 39 yaşındaki teknik direktörün resmi sözleşmeyi imzalamak adına Gaziantep'e davet edildiği belirtildi.

Gaziantep FK'dan yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, Teknik Direktör Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına varmıştır. Selçuk İnan ve ekibi son görüşmeleri tamamlamak üzere şehrimize davet edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız" denildi.

KASIMPAŞA'DA 3 GALİBİYET

Selçuk İnan, Kasımpaşa döneminde 13 maçta görev aldı. 39 yaşındaki teknik direktörün öğrencileri bu müsabakaların 3'ünde rakiplerine üstünlük kurdu. 2 karşılaşmada puanları paylaşan Selçuk İnan'ın öğrencileri 8 mücadelede ise puansız sahadan ayrıldı.

Haberin Devamı

3'ÜNCÜ TEKNİK DİREKTÖR

Süper Lig'de sezona Erdal Güneş yönetiminde başlayan Gaziantep FK, üst üste gelen başarısız sonuçların ardından Erdal Güneş ile vedalaştı. Marius Sumudica, Gaziantep FK'nın başına geçtikten sonra istenen performansı toplayamadı.

Gaziantep FK, Marius Sumudica'nın görev yaptığı dönemde 1.33 puan ortalaması tutturdu. Süper Lig ekibi, Rumen teknik direktörle başarısız tablo sonrası vedalaştı.

DÜŞME HATTINDA

Gaziantep FK, Süper Lig'de geride kalan 28 hafta sonucunda 18'inci sırada kaldı. Süper Lig'de 7 galibiyet, 7 beraberlik ve 14 mağlubiyetlik performans sergileyen Gaziantep FK; 28 puan toplama başarısı gösterdi.

Yazarlar