Fenerbahçe SON DAKİKA | Transferin bitimine 1 gün kala Fenerbahçe'den dev operasyon! 3 yıldız birden

SON DAKİKA | Transferin bitimine 1 gün kala Fenerbahçe'den dev operasyon! 3 yıldız birden

08.02.2024 - 08:38 | Son Güncellenme:

3 ayrı cephede yoluna emin adımlarla devam eden sarı-lacivertli kulüp, ara transfer döneminde Krunic, Bonucci ve Çağlar Söyüncü'yü renklerine katmıştı. Yönetim, transferin penceresinin kapanmasına 1 gün kala 3 yıldız için harekat başlattı.

SON DAKİKA | Transferin bitimine 1 gün kala Fenerbahçeden dev operasyon 3 yıldız birden

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalist olan Fenerbahçe, Ocak ayı transfer döneminde Rade Krunic, Leonardo Bonucci ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katarak güçlenmişti. Ara transfer penceresinin kapanmasına az bir süre kala çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertli yönetim, hücum hattına yöneldi.

Haberin Devamı

SERDAR DURSUN ISRARI

Teknik direktör İsmail Kartal, yerli bir hücum oyuncusu almak istediklerini söylemişti. Umut Nayir’in gidişinin ardından bu bölgede sayı olarak eksilen Fenerbahçe eski oyuncusu Serdar Dursun’u ısrarla istiyor. Milli oyuncu, sarı-lacivertlilerin teklifini kabul etti. Tecrübeli golcü, Fenerbahçe ile Fatih Karagümrük’ün anlaşmasını bekliyor. 32 yaşındaki oyuncu, bu sezon görev aldığı 25 karşılaşmada 6 gole imzasını attı.

SON DAKİKA | Transferin bitimine 1 gün kala Fenerbahçeden dev operasyon 3 yıldız birden

PAPE GUEYE RADARDA
Fenerbahçe’nin Marsilya’da forma giyen 25 yaşındaki Pape Gueye ile ilgilendiği ortaya çıktı. Senegalli orta sahanın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 25 yaşında ve 1.89 boyunda olan Pape Gueye 17 kez Senegal Milli Takım formasını giydi. Kanarya, sembolik bir bedelle Gueye’yi kadrosuna katmak istiyor.

Haberin Devamı

KADRO DIŞI KALDI

Marsilya ile sorunlar yaşayan ve kadro dışı da kalan Gueye’nin de takımdan ayrılmak istediği biliniyor. Asıl mevkisi ön libero olan Gueye merkez orta sahada da görev yapabiliyor. Gueye’nin güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

SON DAKİKA | Transferin bitimine 1 gün kala Fenerbahçeden dev operasyon 3 yıldız birden

BERKAY ÖZCAN HAREKATI
Teknik direktör İsmail Kartal’ın transferine onay verdiği Berkay Özcan için harekete geçen Fenerbahçe, Başakşehir ile temaslarda bulunuyor. 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu için Başakşehir’in beklentisi 4 milyon Euro. Sarı-Lacivertli yönetim ise rakamın daha düşmesi için pazarlıkları sıkı tutuyor. Fenerbahçe, Berkay Özcan’ı renklerine bağlayarak hem bu sezonu hem de gelecek sene daha da önem kazanacak olan yerli yelpazesini genişletmeyi hedefliyor.