Galatasaray Son dakika - Yiğit Şardan: Başkan seçiyoruz hoca değil!

Son dakika - Yiğit Şardan: Başkan seçiyoruz hoca değil!

05.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray başkan adayı Şardan, Terim ile ilgili şu an bir kararının bulunmadığını söyledi, “19 Haziran’da başkanlık seçimine gidiyoruz, teknik direktörlük seçimine değil. Fatih Terim üzerinden prim yapmayacağım” diye konuştu

Son dakika - Yiğit Şardan: Başkan seçiyoruz hoca değil

Cim-Bom’daki 6 başkan adayından biri olan Yiğit Şardan dün Fox TV’ye çıktı, Fatih Terim ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı.
Baskılardan dolayı aday olduğunu söyleyen Şardan şöyle devam etti:
“Fatih Terim konusu seçimin ana maddesi oldu ve bu da talihsiz bir durum. 19 Haziran’da başkanlık seçimine gidiyoruz, teknik direktörlük seçimine değil. Hangi teknik direktörle çalışacaksa, ona göre başkan seçilecek gibi bir hava oluştu. Bir takım arkadaşlarımın yaptığını doğru bulmuyorum. Fatih Terim’in paçasına tutunup, başkanlığa gitmeye çalışıyorlar. Ben kendi ayaklarımın üstünde başkanlığa giderim. Birinin sırtına binerek başkan olursanız, siz fiili başkan olursunuz, Fatih Terim gerçek başkan olur. Fatih Terim ile ilgili bir kararım şu an yok. Bunun üstünden prim yapmayacağım.”
Yiğit Şardan, “Birinci görevim, sevgi ve saygıyı en üst düzeye taşımak. Bu yara aldı. Galatasaray ayrıca sürekli hatayı insanda arıyor. Ben hastalığı doğru teşhis edip, doğru tedavi uygulayacağım” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı