Galatasaray Sözleşmesi biten dünya yıldızı Galatasaray'a! Sensibile devreye girdi

Sözleşmesi biten dünya yıldızı Galatasaray'a! Sensibile devreye girdi

12.04.2022 - 19:26 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan Galatasaray, taraftarlarını aldığı kötü sonuçlarla üzdü. Güney Amerika'dan sürpriz transfer iddiası ortaya atıldı. Kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı kulübün sözleşmesi sona erecek dünyaca ünlü yıldızla ilgilendiği ileri sürüldü. İşte detaylar...

Sözleşmesi biten dünya yıldızı Galatasaraya Sensibile devreye girdi

Galatasaray bu sezon aldığı sonuçlarla taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Son olarak Kadıköy'de sonucu merakla beklenen derbide ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olan sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'deki kötü gidişini sürdürdü.

Haberin Devamı

Sözleşmesi biten dünya yıldızı Galatasaraya Sensibile devreye girdi

Sarı-kırmızılı takım, 32. haftayı 41 puanla 14. sırada tamamladı. Birçok oyuncuyla yollarını ayırmanın planlarını yapan sarı-kırmızılılar diğer yandan kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şili'den sürpriz transfer iddiası geldi. Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldıza kanca attığı ileri sürüldü.

Sözleşmesi biten dünya yıldızı Galatasaraya Sensibile devreye girdi

'GALATASARAY ALEXIS SANCHEZ İLE İLGİLENİYOR'
Inter ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek ve takımdan ayrılacak Alexis Sanchez ile ilgilen takımlardan birinin de Galatasaray olduğu belirtildi. Şili basını, ünlü yıldızın Galatasaray için bir transfer seçeneği olduğu duyurdu. Sarı-kırmızılı takımın sportif direktörü Pasquale Sensibile'nin bu transfer operasyonunu yürüttüğü öne sürüldü.

Haberin Devamı

Sözleşmesi biten dünya yıldızı Galatasaraya Sensibile devreye girdi

SEVILLA VE RIVER PLATE
Haberde ayrıca Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin de tecrübeli yıldızı İspanya'ya geri götürmek istediği vurgulandı. Şilili yıldız için bir diğer transfer seçeneğinin ise kariyerinin başlarında formasını giydiği River Plate olduğu ifade edildi.

BU SEZON 11 GOLE KATKI SAĞLADI
Inter ile mukavelesi sezon sonunda bitecek 33 yaşındaki futbolcu, bu sezon İtalyan ekibi ile 31 maça çıkarken, 7 gol, 4 asistlik bir performans ortaya koydu. Sanchez, kariyerinde Inter'in yanı sıra; Barcelona, Arsenal, Manchester United gibi takımların da formasını giydi.

Yazarlar