Diğer Sporun Oscar gecesi

Sporun Oscar gecesi

29.09.2021 - 06:38 | Son Güncellenme:

67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni bu akşam Volkswagen Arena’da yapılacak, 2020 yılının en iyileri açıklanacak.

Sporun Oscar gecesi

Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenecek “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni bu akşam Volkswagen Arena’da yapılacak.
Türkiye’nin farklı branşlarda spor tarihini yansıtması açısından büyük önem taşıyan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri, bu yıl 10 milyona yaklaşan rekor bir oy katılımı ile gerçekleşti. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle bir kez daha seyircisiz düzenlenecek dev organizasyon saat 19.30’da Teve2, Spor Smart ve SportsTV’den canlı olarak ekranlara gelecek.
1954 yılından bu yana okuyucularının oylarıyla belirlenen “Sporun En İyileri”nde, bu yıl 2020’nin en başarılı isimleri kürsüye çıkacak, spor dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek gece hibrit olarak gerçekleşecek ve sadece ödül alanlar ile ödül verenler törende yer alacak.
Spor tutkunlarının yakın takip ettiği ve heyecanla beklediği bu görkemli gecede Yılın Sporcusu, Yılın Antrenörü, Gillette Venüs Yılın Kadın Sporcusu, Gillette Yılın Futbolcusu, Yılın Takımı, Yılın Çıkış Yapan Sporcusu ve Yılın Paralimpik-Engelli Sporcusu/Takımı olmak üzere toplam 7 kategorinin birincileri açıklanacak, ayrıca özel ödüller de sahiplerini bulacak.

Haberin Devamı