Süper Lig Süper Lig'in eski yıldızı futbolu bıraktı! İflas ettiği ortaya çıktı

Süper Lig'in eski yıldızı futbolu bıraktı! İflas ettiği ortaya çıktı

06.11.2023 - 18:35 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da da forma giyen Danny Drinkwater'ın maddi problemleri nedeniyle futbolu bıraktığı öne sürüldü.

Süper Ligin eski yıldızı futbolu bıraktı İflas ettiği ortaya çıktı

Premier Lig devlerinden Chelsea ve Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da da forma giyen Danny Drinkwater'la ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 33 yaşındaki eski futbolcunun, kariyerini noktalama kararının perde arkası netlik kazandı.

Haberin Devamı

Ada basınından Daily Mail'de yer alan habere göre; Bir dönem Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da da forma giyen Danny Drinkwater, maddi olarak oldukça kötü günler geçirdi. Danny Drinkwater'ın iflasın eşiğinde olduğu aktarıldı.

Danny Drinkwater'ın açtığı restoran nedeniyle 782 bin sterlin zarara uğradığı belirtildi. Manchester'da 2018'de bir restauran açan ve yaklaşık 2 milyon sterlin kaybeden 33 yaşındaki eski futbolcunun, yeni girişiminden de zararla ayrıldığı kaydedildi.

Süper Ligin eski yıldızı futbolu bıraktı İflas ettiği ortaya çıktı

İkinci restoran girişiminden de zararla ayrılan Danny Drinkwater'ın bu restoranın yüzde 70'ini sattığı vurgulandı. Danny Drinkwater kısa süre önce profesyonel futbol kariyerini noktaladı.

Manchester United altyapısında yetişen Danny Drinkwater daha sonra Huddersfield, Cardiff City, Watford, Barnsley, Leicester City, Chelsea, Burnley, Aston Villa, Kasımpaşa ve Reading formaları giydi.

Haberin Devamı