Diğer TFF ve kulüplerden, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a tebrik mesajı

TFF ve kulüplerden, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a tebrik mesajı

04.06.2023 - 00:31 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen programda 'Türkiye Yüzyılı Kabinesi'ni açıkladı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a Türkiye Futbol Federasyonu ile kulüplerden tebrik mesajları geldi.

TFF ve kulüplerden, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Baka tebrik mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu, Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak için tebrik mesajı yayımladı. TFF'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine üyelerini tebrik eder, tüm bakanlarımıza görevlerinde muvaffakiyetler dileriz. Önceki dönem kabinede yer almış tüm Bakanlarımıza da ülkemize vermiş oldukları hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz.

Yeni dönemin vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını, ülkemizin her alanda daha da ileri seviyelere ulaşmasını ümit ediyoruz.

Önümüzdeki dönemde Gençlik ve Spor Bakanımız olarak görev yapacak olan Sayın Osman Aşkın Bak'ı kutlar, görev süresi boyunca başarılar dileriz.

Ayrıca geride kalan 5 sene boyunca kendisine verilen Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini üstün bir başarıyla yerine getiren Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Türk sporuna yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz."

Haberin Devamı

Türkiye Hentbol Federasyonu: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin yeni görev döneminin ülke ve milletimiz için hayırlı olmasını dileriz. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Gençlik ve Spor Bakanı olarak atanan Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’ı tebrik eder, başarılar dileriz.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu: Özel Sporcularımızda büyük emeği olan, Spor adamı Sayın Osman Aşkın BAK'ı tebrik eder, yeni dönemin Ülkemiz ve Milletimiz adına hayırlı olmasını temenni ederiz.

Öte yandan kulüpler de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak için tebrik mesajları yayımladı. İşte o paylaşımlar...

Çaykur Rizespor: Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Gençlik ve Spor Bakanı olarak göreve başlayan Rizeli hemşerimiz Sayın Osman Aşkın Bak’ı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Yazarlar