Voleybol Tianjin başantrenörü Wang, Vargas'ın eksiğini açıkladı! Türk takımına rakip olacak

Tianjin başantrenörü Wang, Vargas'ın eksiğini açıkladı! Türk takımına rakip olacak

31.10.2023 - 13:43 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet'te sezonu tamamlayan Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile sezonu açacak. Vargas'ın hocası, yıldız ismin eksik olduğunu yönleri açıkladı. Öte yandan Vargas, Türk ekipleriyle karşılaşacak.

Tianjin başantrenörü Wang, Vargasın eksiğini açıkladı Türk takımına rakip olacak

Geçen sezon Fenerbahçe Opet ile Sultanlar Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Melissa Vargas, Çin ekibi Tianjin Bohai Bank ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Çin'de sezonun başlamasına az süre kala Tianjin yeni sezon oyuncularıyla basın karşısına çıktı.

Haberin Devamı

Tianjin başantrenörü Baoquan Wang, Vargas'ın yeni sezon hazırlıkları hakkında konuştu. Vargas'ın blok için daha çok çalışması gerektiğine vurgu yapan Wang şunları söyledi:

"Hazırlık döneminin tamamına baktığımda, durumunun hala iyi olduğunu hissediyorum. Hücumuna baktığımda, geçen yıla göre büyük bir gelişme olduğunu görüyorum. Ancak savunması ve blok yeteneği güçlendirilmeli, özellikle bu haftaki antrenmanlarda blok tekniğini geliştirmesi gerekiyor. Ellerinin bloktaki şekli de dahil olmak üzere oyuncuların hareketlerini gözlemleme açısından da hala gelişmesi gerektiğini düşünüyorum."

Tianjin başantrenörü Wang, Vargasın eksiğini açıkladı Türk takımına rakip olacak

TÜRK EKİPLERİNE KARŞI OYNAYACAK
Öte yandan Çin medyasına göre Dünya Kulüpler Şampiyonasına ev sahibi Tianjin olacak. Melissa Vargas'ın takımının rakipleri arasında Türk kulüpleri Eczacıbaşı ve VakıfBank da bulunuyor. Diğer takımlar ise Brezilya'dan Praia ve Minas, Vietnam'dan Sport Center 1 olacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE YERİNE STYSIAK'I TRANSFER ETTİ
Bu sezon Vargas'ın yokluğunda Polonya'nın dünyaca ünlü yıldızı Stysiak Fenerbahçe'nin as pasör çaprazı olacak. Sarı-lacivertliler ayrıca sezon bitimi sonrasında Polonya başantrenörü Lavarini ile anlaşmıştı.

Tianjin başantrenörü Wang, Vargasın eksiğini açıkladı Türk takımına rakip olacak

ÇİN'DE ŞAMPİYON OLMUŞ, OCAK'TA GERİ DÖNMÜŞTÜ
Sezon'da Çin'de başlayan Küba asıllı Türk pasör çaprazı Melissa Vargas, Çin Ligi’nin bitiminin ardından Ocak ayının ortasında İstanbul'a geri dönmüştü. Çin Kadınlar Voleybol Ligi’nde Tianjin Bohai Bank ile üst üste iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

EN İYİ YABANCI VOLEYBOLCU SEÇİLDİ
Melissa Vargas, final serisinin ardından düzenlenen törende “En İyi Yabancı Voleybolcu” ödülüne layık görülmüştü. Başarılı performansıyla Çin’de sezona damga vuran yıldız isim, %61 ile hücum ettiği sezonu 49’u servisten ve 29’u bloktan olmak üzere 417 sayıyla “En Skorer Oyuncu” olarak tamamlamıştı.

Tianjin başantrenörü Wang, Vargasın eksiğini açıkladı Türk takımına rakip olacak