Skorer Trabzon’un planı 6 puan!

Trabzon’un planı 6 puan!

13.10.2008 - 01:05 | Son Güncellenme:

Süper Lig’in lideri Trabzonspor hafta sonu deplasmanda Galatasaray’la oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılarak zirvede rahat bir nefes almanın hesaplarını yapıyor.

Trabzon’un planı 6 puan

Bordo-mavili kulübün Genel Sekreteri Hasan Yener, ezeli rakipleriyle 6 puanlık bir maç yapacaklarını söyledi. Takıma çok güvendiklerini belirten Yener, “Derbi niteliğindeki maçlar ligin geleceği açısından çok önemlidir. Kazanacağımız ve rakibin kaybedeceği 3 puanı düşünecek olursak, 6 puanlı bir maça çıkacağız. Galatasaray da mutlaka kazanmak isteyecektir, ancak biz İstanbul’dan galibiyetle dönecek güce sahibiz. Kazanırsak önümüzdeki haftalara daha büyük bir motivasyon ve güçle gireriz” dedi.
Bordo-mavili yönetici, Teknik Direktör Ersun Yanal’a çok güvendiklerini de belirterek, “İddia ediyorum Türkiye’de profesyonel ve bilimsel anlamda en iyi antrene edilen takım Trabzonspor’dur. Dikkat ederseniz takımımızda bugüne kadar sakatlık yok denecek kadar az. Özellikle adale sakatlıkları yok. Bu da çok iyi çalıştığımızı gösteriyor” diye konuştu.



‘Liderliği bırakmayız’
Trabzonspor’un Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman, Galatasaray ile İstanbul’da oynayacakları maçı kazanıp liderliği sürdüreceklerini savundu. Genç futbolcu, “Takımda çok güzel bir aile ortamı var. Herkes birbiriyle çok iyi diyalog kuruyor. Galatasaray maçında bu birlikteliğimizi sahaya yansıtıp kazanacağımıza inanıyorum. Bu maçta daha iyi olacağım” dedi.

Yazarlar