Trabzonspor Trabzonspor'a 23'lük orta saha! Transfer için teklif artırıldı

Trabzonspor'a 23'lük orta saha! Transfer için teklif artırıldı

20.08.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da kurmaylar kadro planlamasına yeni isimleri dahil etmek için harekete geçti. Bordo-mavililerin, 23 yaşındaki orta sahayı kadrosuna katmak için yeni bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

Trabzonspora 23lük orta saha Transfer için teklif artırıldı

Nenad Bjelica yönetimindeki Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kazandı. Karadeniz devinin, orta saha kurgusuna yeni bir takviyede bulunmak için harekete geçtiği aktarıldı. Trabzonspor'un genç futbolcuyu kadrosuna katmak için ısrarcı olduğu ve teklif yükselttiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibinin Manolis Siopis'in boşluğunu doldurmak istediği genç oyuncu için görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

TRANSFERLER PEŞ PEŞE

Nenad Bjelica'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, kadrosuna çok sayıda takviyede bulundu. Karadeniz devi bu süreçte Mislav Orsic, Rayyan Baniya, Tonio Teklic, Onuralp Çevikkan, Filip Benkovic, Mehmet Aydın, Taxiarchis Fountas, Joaquin Fernandez, Dimitrios Kourbelis ve Göktan Gürpüz'ü renklerine bağladı.

AYRILIKLAR ART ARDA

Brodo-mavililerde kadroda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrıldı. Flavio, Serkan Asan ve Montassar Lahtimi kiralık olarak takıma veda etti. Manolis Siopis, Dorukhan Toköz ve Marc Bartra'nın sözleşmesi feshedildi. Genç stoper Taha Altıkardeş ise Göztepe'nin yolunu tuttu. Abdulkadir Parmak, Sivasspor ile sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Trabzonspora 23lük orta saha Transfer için teklif artırıldı

TRABZONSPOR'DA BATISTA MENDY ISRARI

Manolis Siopis'i Cardiff City'e gönderen Trabzonspor'un orta saha kurgusuna takviyede bulunmak için harekete geçtiği aktarıldı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; bordo-mavililer, Batista Mendy transferi için yeniden hamle yaptı.

Angers'in küme düşmesinin ardıdnan takımdan ayrılmaya sıcak bakan tecrübeli futbolcunun kulübünün pazarlıklarda kapıyı 10 milyon eurodan açtığı aktarıldı. Bordo-mavililerin ısrarı sonrası bu miktarın 6 milyon euroya kadar düştüğü belirtildi. Trabzonspor'un Batista Mendy için teklif yükselttiği kaydedildi.

Trabzonspora 23lük orta saha Transfer için teklif artırıldı

Bordo-mavililerin, Fransız orta saha için Agers'e 4 milyon euro bonservis bedeli ve 500 bin euroluk bonus maddesinin yer aldığı teklifini sunduğu vurgulandı. Karadeniz devinin bu transferi noktalamak istediği aktarıldı.

Batista Mendy bu sezon Angers'in Fransa Ligue 2'de oynadığı 2 maçta forma şansı buldu. 23 yaşındaki orta sahanın sözleşmesi sezon sonunda bitecek ve güncel piyasa değeri 3 milyon euro.

Nantes altyapısında yetişen Fransız futbolcu, 2021-2022 sezonu başında bedelsiz olarak Angers'e imza attı.

Yazarlar