Galatasaray Uruguay'da Diego Rossi'den kariyer golü! Muslera kenara geldi, gözleri doldu

Uruguay'da Diego Rossi'den kariyer golü! Muslera kenara geldi, gözleri doldu

12.06.2022 - 12:34 | Son Güncellenme:

Uruguay, hazırlık maçında Panama ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçeli Diego Rossi milli forma ile büyük sevinç yaşadı. Öte yandan Muslera'nın oyundan çıktığı anlarda duygusal sahneler yaşandı.

Uruguayda Diego Rossiden kariyer golü Muslera kenara geldi, gözleri doldu

Uruguay, hazırlık maçında Panama ile karşı karşıya geldi. Uruguay karşılaşmayı 5-0 kazandı.

Haberin Devamı

Dakikalar 39'u gösterirken Edinson Cavani ile öne geçen Uruguay, 48'de yine Cavani'yle farkı ikiye çıkardı. 58'de De La Cruz skoru 3-0 yaparken Maximiliano Gomez 68'de farkı dörde çıkardı. Oyuna ikinci yarıda giren Diego Rossi, 77. dakikada attığı golle skoru 5-0 yaptı ve maçın sonucunu belirledi.

URUGUAY KALESİNİ GOLE KAPATTI
Hazırlık maçları kapsamında Meksika ile karşılaşan Uruguay mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Amerika ile yapılan 2. hazırlık maçında kaleye geçen Galatasaraylı eldiven Muslera geçit vermedi ve müsabaka 0-0 sona erdi. Bu sonuçların ardından Uruguay son 3 maçta 8 gol atarken kalesini gol kapattı.

MUSLERA'NIN YERİNE GİRDİ, GÖZLERİ DOLDU
Galatasaraylı Fernando Muslera 46'da oyuna girdi. 35 yaşında ilk kez milli formayı giyen kaleci Sebastian Sosa, Muslera'nın yerine oyuna girerken duygusal anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Uruguayda Diego Rossiden kariyer golü Muslera kenara geldi, gözleri doldu

ROSSİ'DEN İLK MİLLİ GOL
Uruguay'da Fenerbahçeli Diego Rossi, ülkesinin formasıyla kariyerinin ilk golünü attı.

CİDDİ TEKLİF
Sezon başında ABD MLS ekiplerinden Los Angeles FC'den satın alma opsiyonlu kiralanan ardından 5 milyon 500 bin euro bonservisle tapusu alınan Diego Rossi'nin geleceği merak ediliyor. Sarı-lacivertli yıldıza cidd teklifler gelirken son durumu Ali Koç paylaşmıştı.

Uruguayda Diego Rossiden kariyer golü Muslera kenara geldi, gözleri doldu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Diego Rossi'nin birçok talibi olduğunu dile getirerek, özellikle Güney Amerika ekiplerinin 24 yaşındaki Uruguaylı kanat oyuncusunun peşinde olduğunu söylemişti. Rossi için Brezilya Serie A ekipleri Corinthians ve Palmeiras'ın yakından ilgilendiği ve teklif yaptığı geçtiğimiz aylarda futbol kamuoyunu meşgul etmişti.

15 GOLE KATKI
Diego Rossi, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 31 maçta 6 gol 9 asist kaydederken, özellikle ligin son haftalarında yakaladığı formla gönülleri fethetmişti.

GALATASARAY İLE 15 KUPA KAZANDI
35 yaşındaki tecrübeli file bekçisi, 2011-2012 sezonunda Galatasaray'a transfer oldu. Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla taraftarların sevgisini kazanan Fernando Muslera başarılarla dolu bir süreci geride bıraktı. Muslera, Galatasaray'da toplamda 14 kupa kaldırma başarısı gösterdi. Tecrübeli file bekçisi bu süreçte çeşitli transfer teklifleri almasına rağmen sarı-kırmızılı formayı giymeye devam etti.

Haberin Devamı