Magazin Şampiyonluk sonrası Neslihan Demir Güler'in yeni imajı dikkat çekti!

Şampiyonluk sonrası Neslihan Demir Güler'in yeni imajı dikkat çekti!

12.06.2022 - 11:00 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşan Vakıfbank sezonu 5'te 5 yaparak inanılmaz bir başarı elde etti. Sezonun tatile girmesi sonrasında kulüp menajeri Neslihan Demir Güler'in eski milli voleybolcu Esra Gümüş Kırıcı ile pozu büyük ilgi gördü.

Şampiyonluk sonrası Neslihan Demir Gülerin yeni imajı dikkat çekti

Türkiye Süper Kupası, Türkiye Kupası, Kulüpler Dünya Kupası ve Türkiye Şampiyonası'nın yanı sıra CEV Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşan Vakıfbank sezonu 5'te 5 yaparak inanılmaz bir başarı elde etti. Sezon başında verdiği sözü tutan Vakıfbank menajeri Neslihan Demir Güler'in sosyal medyadan yaptığı paylaşım ise hayranlarının büyük beğenisiyle karşılandı.

Haberin Devamı

5'TE YAPTI
Sarı-siyahlılar 11. uluslararası şampiyonluk ile “Türkiye’nin uluslararası alanda en çok kupa kazanan takımı” konumunda. Ayrıca VakıfBank 4 dünya, 5 Avrupa şampiyonluğu ile bu turnuvaları en çok kazanan ekip olma unvanını da taşıyor.

Şampiyonluk sonrası Neslihan Demir Gülerin yeni imajı dikkat çekti

RÜYA TAKIM AÇIKLANDI
Taraftar oylarıyla seçilen 2021 Şampiyonlar Ligi Rüya Takımında en iyi Pasör Cansu Özbay oldu. En iyi Pasör Çaprazı Haak, En iyi Orta Oyuncu Zehra Güneş, En iyi Smaçör Gabi, En iyi Orta Oyuncu Eda Erdem, En iyi Smaçör Michelle Bartsch-Hackley ve En iyi Libero Ayça Aykaç seçildi.

EGONU VAKIFBANK'A HAAK IMOCO'YA
Voleybol dünyasının merakla beklediği “yılın transferi” ise resmen açıklandı. VakıfBank’ın yıldızı Isabelle Haak Imoco'ya İtalyan yıldız Egonu ise Vakıfbank'a transfer oldu.

Haberin Devamı

Şampiyonluk sonrası Neslihan Demir Gülerin yeni imajı dikkat çekti

NESLİHAN'DAN PAYLAŞIM
Neslihan Demir Güler ve Esra Gümüş Kırıcı'nın pozu hayranlarının büyük ilgisini çekti. Neslihan Demir Güler tarzında ufak bir değişikliğe gitti.

Güler'in sezon başında söylediği "Bu sene 5 kupa sloganı ile sezonu açtık. Tüm kupaları almak istiyoruz” sözleriyle yola çıkan Vakıfbank sezonu 5 kupayla kapattı.

Şampiyonluk sonrası Neslihan Demir Gülerin yeni imajı dikkat çekti

"SAHADA OLMAK İSTERDİM"
“Dışarıdan maç izlemek nasıl, sahada olmak istiyor musun” sorusuna Neslihan şu cevabı vermişti: “Dışarıda olmak, sahada olmaktan çok daha zor. Saha içindeyken oyuna müdahale edebiliyorsun ama saha dışında elinden birşey gelmiyor. Tabii ki içerde olmak istediğim zamanlar oluyor.

"ANTRENMANA ÇIKTIM, ÖLÜYORDUM!"
“Geçen sene pandemi nedeniyle antrenmana gelemeyen oyuncu olduğunda 3-4 kez antrenmana çıktım. Ölüyordum. Spor çok nankör siz onu 1 hafta bırakırsınız o sizi 1 ay. Şu an Giovanni isterse top vuruyorum tabii. Manşet maçına katılırsam kazanmak için oynuyorum.”

Şampiyonluk sonrası Neslihan Demir Gülerin yeni imajı dikkat çekti

Yazarlar