Fenerbahçe Ve Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyor! İşte sözleşme şartları

Ve Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geliyor! İşte sözleşme şartları

31.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus için geri sayıma geçen Fenerbahçe’de 1 yıllık sözleşmenin üzerinde durulması kimseyi endişelendirmedi. Tam tersi Portekizli hocanın Brezilya ekibi Flamengo’da aynı anlaşmaya rağmen bir sezonda 5 kupa kazanması herkesi heyecanlandırdı, benzer bir proje için harekete geçildi. Jorge Jesus'un iki yıldızı transfer etmek için gözüne kestirdiği iddia edildi. Öte yandan Jesus, avukatı, yardımcıları ve ailesiyle bugün imza için İstanbul'a geliyor. İşte detaylar...

Ve Jorge Jesus, Fenerbahçeye imza atmak için İstanbula geliyor İşte sözleşme şartları

Fenerbahçe’de tüm camia Jorge Jesus ismine kilitlendi. Artık resmi açıklama için geri sayıma geçilirken sözleşme süresi de gündem oldu. Şu anda 1 yıl üzerinde durulsa da bu durum kimseyi endişelendirmiyor. Hatta 1+1 olması için görüşmeler sürüyor.

Haberin Devamı

Ancak Portekizli hocanın, Brezilya’da Flamengo ile 1 yılda başardıkları herkes için en büyük referans oluyor ve şimdiden heyecan yaratıyor. Jesus’un kısa sürede tarzını ve başarısını sahaya yansıtabilme tecrübesi güven aşılıyor.

38 SENE SONRA KAZANDI

2019-2020 arası Flamengo’da çalışan Jorge Jesus, tam 5 kupa kazandı. Hatta kulübün 38 senedir kazanamadığı Libertadores Kupası’nı kaldırdı. 67 yaşındaki çalıştırıcı ayrıca Brezilya Serie A şampiyonluğu, Brezilya Kupası, Brezilya Süper Kupası, Sudamericana Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası finali gibi başarılar elde etti. Kısa sürede taraftarlarla bütünleşen ve takımla iyi bir diyalog kuran Jesus, Fenerbahçe’de de bu potansiyeli gördüğü için teklife hep olumlu yaklaştı.

Haberin Devamı

Ve Jorge Jesus, Fenerbahçeye imza atmak için İstanbula geliyor İşte sözleşme şartları

'JJ' MARKA OLDU

Avrupa ve dünya futbolunda tanınan bir isim olan teknik direktör Jorge Jesus kendi markasını da oluşturdu. İsim ve soyismine atıfta bulunarak ‘JJ’ markasını kuran deneyimli teknik direktörün, birçok ürünü bulunuyor. Şapka, tişört ve şort gibi ‘JJ’ isimli tekstil ürünleri dikkat çekiyor. Jorge Jesus’un tüm fotoğraf ve videolarında da ‘JJ’ markası ön planda duruyor.

BENFİCA TÖRENİ ETKİLEDİ

Sarı-lacivertli kulüpte Jorge Jesus’un ismi ve tecrübesi kadar bu zamana kadar elde ettiği başarılar da beğeni topluyor. Özellikle 2014’ten bu yana kupa kazanamayan ve şampiyonluğa hasret olan Fenerbahçe’ye başarılara alışkın bir hocanın gelmesinin çok önemli olduğu vurgulanıyor. Bu konuda da Jorge Jesus’un 3 Ağustos 2020’de Benfica’ya geri döndüğünde kendisi için hazırlanan imza törenine dikkat çekiliyor.

Ve Jorge Jesus, Fenerbahçeye imza atmak için İstanbula geliyor İşte sözleşme şartları

KUPALARI SERGİLENDİ

Lizbon’da Jesus için özel bir tören hazırlayan Benfica Kulübü, 2009-2015 arasında kazandığı 3 Portekiz Ligi, 5 Portekiz Lig Kupası, 1 Portekiz Kupası, 1 Portekiz Süper Kupası ve 2 Avrupa Ligi final şildi özel olarak sergilenmişti. Portekiz kulübünün tarihinde çok önemli bir yeri olan ve ‘Mister’ lakabıyla anılan Jesus’un bu durumu Fenerbahçe’yi de etkiledi. Böylesine kariyerli ve saygın bir ismin takımın başında olması istendi.

JORGE JESUS İMZA İÇİN BUGÜN GELİYOR

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de merakla beklenen Jorge Jesus’un bugün İstanbul’a geleceği yazıldı. Portekiz basını Jesus’un avukatıyla beraber sözleşmeyi imzalayacağını aktardı.

Ve Jorge Jesus, Fenerbahçeye imza atmak için İstanbula geliyor İşte sözleşme şartları

GÖZLER RESMİ AÇIKLAMADA

Fenerbahçe’de artık gözler Jorge Jesus için resmi açıklamaya döndü. Portekiz’in A Bola ile Record gazetesi ve Goal Brasil, Jorge Jesus’un bugün itibariyle İstanbul’a geleceğini yazdı.

AVUKATI, YARDIMCILARI VE AİLESİ DE GELİYOR

Jorge Jesus’un avukatı Luis Miguel Henrique başta olmak üzere yardımcıları Joao de Deus ve Marcio Sampaio ile ailesini de İstanbul’a getireceği vurgulandı. Benzer şekilde Jorge Jesus’a yakınlığıyla bilinen muhabir, Irene Palma da bugün İstanbul’da sözleşmenin resmi olarak imzalanacağını belirtti.

Ve Jorge Jesus, Fenerbahçeye imza atmak için İstanbula geliyor İşte sözleşme şartları

ESTORİL'DEN 2 TRANSFER

Portekiz basınında yer alan haberlerde Jorge Jesus’un şimdiden 2 ismi transfer için gözüne kestirdiği aktarıldı. Estoril’den Andre Franco ve Joao Carlos’un Jesus’un listesinde olduğu kaydedildi.

Ve Jorge Jesus, Fenerbahçeye imza atmak için İstanbula geliyor İşte sözleşme şartları

24 yaşındaki orta saha Franco ve 27 yaşındaki forvet Carlos’un Portekizli çalıştırıcı tarafından çok iyi tanındığı vurgulandı. Franco geçen sezon Estoril’de 32 maçta 11 gol 4 asist yaparken, Coimbra’da kiralık forma giyen Carlos, 34 resmi maçta 18 gol, 1 asistle oynadı.

Haberin Devamı

ALEX'TEN SÜRPRİZ TAKİP

Fenerbahçe’nin unutulmaz yıldızlarından Alex de Souza, sosyal medyada sürpriz bir hareketle dikkat çekti. Alex de Souza, Instagram hesabı üzerinden Jorge Jesus’u takip etmeye başladı.

AİLESİYLE GELECEK

Bu hafta İstanbul’da olması beklenen Jorge Jesus tek başına olmayacak. Deneyimli teknik adamın eşi Tania Jesus ve oğlu Mauro Reis De Jesus’la beraber seyahat edeceği belirtildi. Öte yandan Jesus’un 6 kişilik ekibi de İstanbul’a gelecek.

Marcelo, Real Madrid'e veda etti