İtalya Serie A Vecino görüşmelerinin perde arkası ortaya çıktı: Söz verdi!

Vecino görüşmelerinin perde arkası ortaya çıktı: Söz verdi!

12.09.2023 - 09:42 | Son Güncellenme:

Galatasaray, UEFA'ya liste bildirilen son gün öncesi Lazio'dan Matias Vecino'yu renklerine bağlamaya çok yaklaşmıştı. İtalyan basını, Vecino'nun Galatasaray'a transferinin iptal olma nedenini duyurdu.

Vecino görüşmelerinin perde arkası ortaya çıktı: Söz verdi

Galatasaray'da Matias Vecino transferi son anda iptal olmuştu. Sarı-kırmızılılar, Lazio'nun Uruguaylı yıldızı ile anlaşma sağlamış, Lazio'yla da prensip anlaşmasına varmıştı. İtalyan basını, Vecino'nun Galatasaray'a transferinin iptal olma nedenini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

ORTA SAHA TRANSFERİ İÇİN SON GÜNE KADAR BEKLENDİ

Galatasaray'da merakla beklenen orta saha transferi için UEFA'ya liste verilen son güne kadar beklendi. Sarı-kırmızılılar, Tottenham'dan Tanguy Ndombele'yi kadrosuna katarak orta sahasını güçlendirdi. Galatasaray ayrıca Tottenham'ın Kolombiyalı savunmacısı Davinson Sanchez'i de transfer ederek yabancı oyuncu transferini kapattı. Sarı-kırmızılılar transfer döneminin kapanacağı 15 Eylül tarihine kadar bir yerli oyuncu takviyesi yapmayı planlıyor.

Vecino görüşmelerinin perde arkası ortaya çıktı: Söz verdi

MATIAS VECINO İSMİ TARTIŞMA YARATTI

Galatasaray, Matias Vecino transferi için Lazio ile prensip anlaşmasına varmıştı. Oyuncuyla da anlaşma sağlayan yönetim artık transfer için geri sayıma geçmişti. İddia edilenlere göre Galatasaray, Vecino için Lazio'ya 3.5 milyon euro ödeyecekti. Oyuncuya ise 3 yıl için toplamda 7.5 milyon euroluk ödeme yapılacaktı. Transferin son anda iptal olmasının ardından Galatasaray, Tanguy Ndombele'yi transfer etti.

Haberin Devamı

ERDEN TİMUR, VECINO TRANSFERİNİN PERDE ARKASINI AÇIKLADI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında Matias Vecino transferinde yaşananları anlatmıştı. Erden Timur, "Okan Hoca 6-8 istedi. Hocamızın tercihi, 6-8 anlamında Vecino'ydu. Tanguy Ndombele daha 8 bir oyuncu. Matías Vecino ile konuştuk ve kulübüyle anlaştık. 23:30 gibi Maurizio Sarri transfere onay vermedi. Hatta tepki gösterdi." ifadelerini kullanmıştı.

Vecino görüşmelerinin perde arkası ortaya çıktı: Söz verdi

İTALYAN BASINI DUYURDU: SARRI SÖZ VERDİ

Il Messaggero, Matias Vecino'nun transferin son günlerinde Lazio'dan ayrılma isteğini ve görüşmelerin perde arkasını okuyucularına aktardı. 

Haberde şu ifadeler yer aldı:

"VECINO VE SARRI TRANSFER ÖNCESİ GÖRÜŞTÜ"

Lazio'da Matias Vecino için kaotik birkaç gün oldu. Uruguaylı orta saha oyuncusu başkentten ayrılmaya bir adım kalmıştı. Galatasaray onun bir sonraki adresi gibi görünüyordu. Ancak en güzel anda pazarlık bozuldu ve sonunda Vecino, Maurizio Sarri'nin rehberliğinde Lazio'da kaldı. Gerçekte ne olduğu bugün Il Messaggero tarafından açıklandı. Galatasaray, Inter'in eski orta saha oyuncusu için her şeyin bittiğini resmen doğruladı. Bunu açıklayan İstanbul kulübünün başkan yardımcısıydı ve Sofyan Amrabat'ın da yakın olduğunu ekledi. Vecino'nun Lazio'da kalma kararı esasen Maurizio Sarri'ye bağlıydı. İkili, Galatasaray ile görüşmelerin son aşamasına gelindiğinde belirleyici bir görüşme yaptı.

Haberin Devamı

Vecino görüşmelerinin perde arkası ortaya çıktı: Söz verdi

"SARRI'DEN OYNAMA GARANTİSİNİN SÖZÜNÜ ALDI"

Roma kaynakları, ayrılmakta ısrar edenin Matias Vecino olduğunu duyurdu. Sezon başında üç kez yedek kalması onu hayal kırıklığına uğratmıştı. Vecino yeni sezonda hiç ilk 11'de başlamadı. İşte bu yüzden sahada önemli bir yere sahip olacağı Türkiye'ye gitmeyi isteyerek kabul etti. Ayrıca ve her şeyden önce enara itildiğini hissetti. Lazio iki yeni orta saha oyuncusu aldı: Nicolò Rovella ve Matteo Guendouzi. Sarri'nin üzerine büyük oynamaya niyetli olduğu iki oyuncu. Peki ya Vecino? Üç Serie A maçında, eski Inter oyuncusu iki kez yedek olarak oynadı. İki maçta 60 dakika süre alabildi. Geçen sezonun kahramanı olan bir oyuncu için çok az. Bu nedenle ayrılma kararı aldı ama Sarri her şeyi engelledi. Sarri, Matias'a durumu açıkladı. Ona oynama garantisi verdi ve güven aşıladı. Vecino, Sarri'den çok daha fazlasını bekliyor.

Haberin Devamı

Yazarlar