Diğer Volkan Altunbudak: Spor beni mutlu ediyor

Volkan Altunbudak: Spor beni mutlu ediyor

27.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ironman gibi zorlu bir organizasyona katılan ve organizasyonun İspanya ayağına hazırlanan Volkan Altunbudak, hem işin hem sporun beraber yürüdüğünü gösteren bir isim.

Volkan Altunbudak: Spor beni mutlu ediyor

Volkan Altunbudak... Kendisi profesyonel bir sporcu olmasa da herkesin, özellikle spor yapmaya bahane yaratan insanların örnek alması gereken bir isim. Kendisi 17 yıldız özel bir şirkette çalışsa da, 2017’de yolu triatlon ile kesişmiş ve bu branşı bir daha bırakamamış. Ironman yarışlarına katılan Altunbudak şimdi ise ekim ayında Barcelona’da düzenlenecek olan zorlu yarışta Ironman Dünya Şampiyonasına slot almak için ter dökecek. Gelin bir de hikayesini, yaşadığı zorlukları ondan dinleyelim.

Haberin Devamı

Hem işi hem sporu aynı anda yürütmenin zor olmadığını belirten triatlon sporcusu, “Spor hem günün her vaktini değerlendirmemi sağlıyor hem de iş temposuna rağmen beni beni mutlu ediyor” dedi. İspanya’daki zorlu yarıştaki hedefini sorduğumuz Akbudak, “Herkes tabii ki derece ister ama, Ironman’de yarışacak sporcuların ilk hedefi organizasyonu 10 saatin altında bitirmektir. Benim de öncelikli düşüncem bu olacak” diye konuştu.

Balıkesir’i, Türkiye’de triatlonun ana vatanı olarak değerlendiren Volkan Altunbudak şöyle devam etti: “Balıkesir’de yaşamam bu sporu yapmamı kolaylaştırıyor. Ayrıca İstanbul’da da organizasyonlar yapılabiliyor. Oral B’nin sponsorluğunda 3 Eylül’de düzenlenecek yarışa ben de katılacağım. Bu İspanya’daki Ironman öncesi son durumumu görmemi sağlayacak.”

Haberin Devamı

Yazarlar