Skorer Yardım melekleri

Yardım melekleri

11.03.2010 - 00:54 | Son Güncellenme:

BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, Elazığ’daki deprem bölgesini ziyaret ederek, okul yaptırma kararı aldı

Yardım melekleri

Başkan Yıldırım Demirören ile bir araya gelen, Revna Demirören, Hülya Koçyiğit, Aslı Ekşioğlu, Begüm Yücel, başkan yardımcısı Erdoğan Toprak ve İstişare Heyetleri’nin Koordinatörü Dr. Turhan Şalva, deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli yardımlarda bulunma ayrıca hasar nedeniyle kullanılamayacak duruma gelen bir okulu yeniden yaptırma kararı aldı.
Toprak, Elazığ Valisi Muammer Erol ile telefonda bir görüşme yaptıklarını, bölgenin ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi sahibi olduklarını ifade ederken, “Heyetimiz, Cumartesi günü Elazığ’a giderek deprem bölgesine yardım elini uzatacak” dedi.

Haberin Devamı

Başkan yine yok
Uzun bir aranın ardından Kayseri deplasmanına giderek maçlara geleceğinin sinyalini veren Başkan Yıldırım Demirören dünkü karşılaşmada yine görünmedi. Siyah-beyazlı kulübün başkanı, takımını İnönü’de yalnız bırakırken, yönetim protokol tribündeki yerini aldı.

Kötü gün dostları
Beşiktaş taraftarı, hafta içi olmasına rağmen tribünleri doldurdu. Siyah-beyazlılar ayrıca, “Geçmiş Olsun Nicolas, Seni Seviyoruz”, “Geçmiş olsun Elazığ, Kalbimiz Sizinle” ve “Geçmiş Olsun Şili, Seni Seviyoruz Tello” pankartlarıyla, hem Nobre’nin oğlunun hastalığı hem Elazığ depremi hem de Şili depremine duyarsız kalmadıklarını gösterdiler.

Serdar’a veto
Beşiktaş ile sezon sonunda yollarını ayırması beklenen Serdar Özkan dünkü kadroda yer almadı. Mustafa Denizli, haftalardır kadroya almadığı Uğur İnceman’ı ise 18 kişilik listeye dahil etti. İbrahim Kaş ise kart cezalısı olması nedeniyle dünkü maçta görev alamadı.

Yazarlar