Futbol Yok artık! Teknik direktörü beğenmediler, milli takımı bıraktılar

Yok artık! Teknik direktörü beğenmediler, milli takımı bıraktılar

19.06.2023 - 19:54 | Son Güncellenme:

EURO 2024 Elemeleri kapsamında yarın Bosna Hersek'le karşılaşacak olan Lüksemburg'da teknik direktör Luc Holtz'a karşı futbolcular kazan kaldırdı! Daha önce Holtz'dan memnun olmadıkları gerekçesiyle milli takımda ayrılıklar yaşanırken son olarak takımın yıldızlarından Gerson Rodrigues ile Vincent Thill kamptan ayrıldı.

Yok artık Teknik direktörü beğenmediler, milli takımı bıraktılar

Futbol dünyasında ender rastlanır olay... EURO 2024 Elemeleri'nde; Portekiz, Slovakya, Bosna Hersek, İzlanda, Liechtenstein'la J Grubu'nda yer alan Lüksemburg'da büyük bir kriz ortaya çıktı. 2010'dan bu yana Lüksemburg Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Luc Holtz'a karşı oyuncular kazan kaldırdı!

Haberin Devamı

Ankaragücü ve Eyüp'te oynadı

Geçtiğimiz haftalarda ülkemizde Eyüpspor forması giyen Olivier Thill ve birkaç arkadaşı, Holtz'dan memnun olmadıklarını federasyona bildirerek milli takımı bıraktılar. EURO 2024 öncesi takımda adeta deprem yaşanırken dün de yine ülkemizde daha evvel MKE Ankaragücü ve Eyüp'te görev yapan Gerson Rodrigues ile vatandaşı Vincent Thill, Holtz'dan rahatsız oldukları gerekçesiyle takım kampından ayrıldılar.

Holtz'u endişe sardı

2-0 kazanılan Liechtenstein maçının ardından Holtz'la tartışan ikili yarın oynanacak Bosna Hersek karşılaşması öncesinde forma giymek istemediklerini belirtti ve dünkü idmana çıkmayarak kamptan ayrıldı. Böylece Lüksemburg daha önceki ayrılıklarla birlikte en kariyerli oyuncularından mahrum bir şekilde Bosna Hersek maçına çıkacak. Bu gelişmeler sonrasında Holtz'u da endişe sardı.

Haberin Devamı