Diğer ‘Zaman iyilik için işleyecek’

‘Zaman iyilik için işleyecek’

21.04.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Tuzla Belediyesi’nin başlattığı İyilik Şampiyonası’nın tanıtımı dün yapıldı. Toplantıda konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Saatlerimizi iyiliğe ayarlıyoruz ve şu andan itibaren artık zaman iyilik için işleyecek” diye konuştu.

‘Zaman iyilik için işleyecek’

Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu’nda, İyilik Şampiyonası’nın takımları, paydaşları, görevleri ve ödülleri için tanıtım toplantısı düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Saatlerimizi iyiliğe ayarlıyoruz ve şu andan itibaren 81 ilimizde Tuzla Belediyemizin yakmış olduğu bir ateşle artık zaman iyilik için işleyecek” dedi. Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans Salonu’nda, İyilik Şampiyonası’nın takımları, paydaşları, görevleri ve ödülleri için tanıtım toplantısı düzenlendi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Saatlerimizi iyiliğe ayarlıyoruz ve şu andan itibaren 81 ilimizde Tuzla Belediyemizin yakmış olduğu bir ateşle artık zaman iyilik için işleyecek” dedi. 

Haberin Devamı

Başlangıçta organizasyonun İstanbul için öngörülen bir proje olduğu bilgisini veren Kasapoğlu, “Bu projeyi inşallah hep birlikte 81 ilimize birlikte yaygınlaştıracağız. Gençlik ve Spor Bakanlığı yani sizin bakanlığınız, bu gönül çalışmasında bu gönül iş birliğinde ‘Ben de varım’ diye tüm kuruluşların ve tüm gençlerin yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kasapoğlu, şöyle devam etti:

“Ben her etabında ayrı ödüllerin, teşviklerin olduğu bu şampiyonaya gençlerimizi davet ediyorum. Unutulmaz, özgün ve sevgi dolu bir hikaye yazmak için gençler, takımınızı kurun, şampiyonaya başvurun. 15 farklı türde iyilik yapma imkanı bulacağınız bu yarışta en özel ve en güzel kısmın aslında herkesin kazanacak olması.”

Haberin Devamı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ise “Çok kısa bir süre içerisinde 4 bine yakın gencimizin bine yakın takım kurarak bu yarışmaya başladılar. Tuzla’dan başlayarak İstanbul’a kadar iyilik elçisi olarak her yere yayıldılar. İyiliği bulaştırarak da devam ettiler bu yarışmalara” ifadelerini kullandı.

Elazığ için imza atıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Elazığ Valisi Ömer Toraman, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanlarından oluşan heyetle bir araya geldi. Elazığ’ın ülkenin önemli bir spor destinasyonu olması için adım attıklarını belirten Kasapoğlu şu ifadeleri kullandı:“Elazığ’da 2 gençlik merkezi, 1 atletizm pisti, 1 üç poligonlu trap skeet atış alanı, 3 nizami futbol sahası, 4 spor salonu, 2 kütüphaneli gençlik merkezi, 4 mahalle tipi gençlik merkezi, 39 çim futbol sahası, 16 basketbol-voleybol sahası, 8 mini basketbol sahası, 1 tenis kortu, 100 basket potası yapımı, 6 spor tesisinin bakım ve onarımının yapılacak.”