Voleybol Zehra Güneş ve Gabi Guimaraes fırtınası! Tijana Boskovic'in müthiş performansı yetmedi

Zehra Güneş ve Gabi Guimaraes fırtınası! Tijana Boskovic'in müthiş performansı yetmedi

25.10.2023 - 20:37 | Son Güncellenme:

Vodafone Sultanlar Ligi'nin 12'nci haftasında oynanması planlanan ancak yoğun fikstür nedeniyle erkene çekilen maçta VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu maçta Zehra Güneş ile Gabi Guimaraes etkili oyunlarıyla dikkat çekti. Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic'in muhteşem performansı mağlubiyeti önleyemedi.

Zehra Güneş ve Gabi Guimaraes fırtınası Tijana Boskovicin müthiş performansı yetmedi

VakıfBank, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 12'nci haftasında oynanması planlanan ancak CEV Şampiyonlar Ligi fikstürü nedeniyle erkene çekilen mücadelede Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Zorlu karşılaşmada Zehra Güneş ve Gabi Guimaraes galibiyette başrol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic'in performansı mağlubiyete engel olamadı.

Haberin Devamı

Ferhat Akbaş yönetimindeki Eczacıbaşı Dynavit'te Alexa Gray ile Martyna Czyrnianska, hafif sakatlıkları bulunması nedeniyle VakıfBank maçı kadrosuna alınmadı. VakıfBank'ta yabancı sınırlamasına takılan isim Ali Frantti oldu.

GDS'DE TEKNİK ARIZA YAŞANDI

VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit arasındaki maçın ilk setinde Görüntülü Değerlendirme Sistemi'nde teknik bir arıza yaşandı. GDS'de yaşanan arıza nedeniyle ekranlara gelmeyen pozisyonları yardımcı hakem Mehmet Topal kenara gelerek izledi.

VakıfBank Spor Sarayı'ndaki heyecan dolu derbinin ilk setini ev sahibi ekip 25-23 üstün tamamladı. VakıfBank'ta Jordan Thompson 8 sayıyla ilk setin kazanılmasında başrol oynadı. Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic ilk seti 10 sayıyla tamamladı.

Haberin Devamı

GABI, BOSKOVIC'İ BLOKLADI

Heyecan dolu maçın ikinci setinde VakıfBank nefes kesen sette rakibi karşısında 23-19'luk üstünlüğü yakaldı. Tijana Boskovic'in hücumunda VakıfBank'ta Gabi Guimaraes'in blok sayısı geldi ve skor 24-19 oldu. Bu sayının ardından sarı-siyahlılar büyük bir sevinç yaşadı. Tijana Boskovic diğer hücumda skoru 24-20'ye getirdi. Gabi Guimaraes'in sayısının ardından sette skor 25-20 oldu. VakıfBank bu sonuçla birlikte setlerde 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

VakıfBank'ta ikinci sette yıldızlaşan isim Zehra Güneş oldu. Milli voleybolcu, Eczacıbaşı Dynavit karşısında ilk iki sette toplam 9 sayılık performans sergiledi.

SALONDA EVLİLİK TEKLİFİ

VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit arasındaki maçın ikinci setinin sona ermesinin ardından VakıfBank Spor Sarayı'nda dikkat çeken bir olay yaşandı. Tribünde yer alan bir taraftar, kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. Kız arkadaşı bu teklife 'evet' diyerek cevap verdi. Salondaki taraftarların alkışlarla kutladığı çift, daha sonra gözyaşlarını tutamadı.

VakıfBank'ın genç oyuncularından Karmen Aksoy da tribündeki evlilik teklifinin ardından şaşkınlığını gizleyemedi.

VAKIFBANK'TAN MÜTHİŞ SERİ

Heyecan dolu derbinin üçüncü setinde Eczacıbaşı Dynavit'in 11-7'lık üstünlüğü sonrası VakıfBank'tan muhteşem bir geri dönüş geldi. Tijana Boskovic'in iki hatası sonrası VakıfBank rakibi karşısında 12-11'lik üstünlüğü yakaladı.

Haberin Devamı

VakıfBank, Hande Baladın'ın servis hatası sonrası rakibi karşısında son sette 25-22'lik üstünlük kurdu ve parkeden 3-0'lık galibiyetle ayrıldı. VakıfBank bu sonucun ardından Vodafone Sultanlar Ligi'nde 4'te 4 yaptı. Eczacıbaşı Dynavit ise bu sezon ilk kez mağlup oldu.

Eczacıbaşı Dynavit'te Tijana Boskovic'in 25 sayılık performansı mağlubiyete engel olamadı. Sırp voleybolcu, 25 sayıyla maçın en skoreri oldu.