Eurocup ZZ Leiden-Bahçeşehir Koleji: 69-79

ZZ Leiden-Bahçeşehir Koleji: 69-79

27.10.2021 - 23:33 | Son Güncellenme:

FIBA Erkekler Avrupa Kupası'ndaki temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, 3. hafta sınavında ZZ Leiden'i deplasmanda 79-69 yendi.

ZZ Leiden-Bahçeşehir Koleji: 69-79

Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı, FIBA Erkekler Avrupa Kupası E Grubu 3. hafta maçında Hollanda ekibi ZZ Leiden'i deplasmanda 79-69 mağlup etti.

Haberin Devamı

Bu sonuçla Bahçeşehir Koleji, 3'te 3 yaptı. ZZ Leiden ise 2. yenilgisini yaşadı.

Leiden kentindeki Vijf Meihal Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı karşılaşmanın ilk periyodu 21-21 eşitlikle tamamlandı. İkinci çeyrekte daha iyi bir performans sergileyen Bahçeşehir Koleji, soyunma odasına 37-33 üstün gitti.

Üçüncü periyotta farkı açan İstanbul temsilcisi, final çeyreğine 59-49 önde girdi. Son bölümde farkın kapanmasına izin vermeyen Bahçeşehir Koleji, karşılaşmadan 79-69 galip ayrıldı.

Bahçeşehir Koleji'nde ABD'li oyuncu Jamar Smith, kaydettiği 26 sayıyla galibiyette başrol oynadı.

Ernak: 'Önemli galibiyet aldık'

Bahçeşehir Koleji'nin Başantrenörü Erhan Ernak maç sonu yaptığı açıklamada "Zor bir hafta geçirdik. Takımımıza entegre etmeye çalıştığımız yeni bir sporcumuz var. Deplasmanda iyi bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık ve grubumuzda 3’te 3 yaptık. Bu bizim için iyi bir avantaj oldu. Burada bizi destekleyen Türk seyircilerimize, desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı