Geri Dön

Cipsli tavuk tarifi

Dışı çıtır çıtır içi yumuşacık tavuk bagetlerinizi bir yiyen bir daha vazgeçemeyecek!

Cipsli tavuk tarifi
  • Fırında
  • 3 Kişilik
  • 30 dk(Hazırlanma Süresi)
  • 40 dk(Pişirme Süresi)

Malzemeler

6 tavuk baget
1 paket baharatlı patates cipsi
1 paket krema
2 diş sarımsak
Tuz, karabiber, kırmızı biber

Cipsli Tavuk Nasıl Yapılır?

Kremayı derin bir kaseye boşaltın.

Baharat ve ezilmiş sarımsakları ekleyin.

Tavuk bagetleri yıkayıp sosun içine koyun ve 1 gece buzdolabında bekletin.

Ertesi gün patates cipsi rondodan geçirin ve kremalı tavukları cipse bulayıp yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye dizin.

180-200 dereceye ayarlanmış fırında 30-40 dakika pişirin.

Afiyet olsun

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek YaptıkYediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber