Geri Dön

Garnitürlü kabak yemeği tarifi

Kabak yemeğini garnitürle hazırlayıp yeni yıl sofralarınıza renk katabilirsiniz. Düdüklü tencerede hazırlayabileceğiniz enfes garnitürlü kabak

Garnitürlü kabak yemeği tarifi
  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 20 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

1 bardak garnitür

4 kabak

3 kaşık tereyağı

1 orta boy soğan

1 kaşık domates salçası

Yarım kaşık biber salçası

2 patates

1 tatlı kaşığı tuz

1 bardak su

Garnitürlü Kabak Yemeği Nasıl Yapılır?

Soğanları tereyağında kavurun.

Pembeleşince üzerine salçayı ilave edin ve biraz daha kavurun.

Üzerine yıkadığınız kabakları ekleyin.

Küp küp doğradığınız patatesleri ve garnitürü de ilave ettikten sonra suyunu ekleyip, tuz serpip düdüklü tencerede 15-20 dakika kısık ateşte pişirin.

Afiyet olsun

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber