Geri Dön

Tarçınlı krep tarifi

Sadece 100 kalori içeren tarçınlı kreplere misafirleriniz de bayılacak.

Tarçınlı krep tarifi
  • Ocakta
  • 4 - 6 Kişilik
  • 20 dk (Hazırlanma Süresi)
  • 20 dk (Pişirme Süresi)

Malzemeler

1.25 bardak un
1 çay kaşığı kabartma tozu
2 yemek kaşığı tatlandırıcı
1 bardak süt
Yarım bardak çırpılmış yumurta
1 yemek kaşığı vanilya
2 yemek kaşığı tarçın

Tarçınlı Krep Nasıl Yapılır?

Un, kabartma tozu ve tatlandırıcıyı karıştırın.

Süt, yumurta ve vanilyayı da ayrı bir kasede çırpın.

Kuru karışımı içine ekleyin ve en son tarçını koyun.

Ufak bir kepçe ile ısıtılmış tavaya dökerek krepleri kızartın.

Hem lezzetli hem de az kalorili bu tarifin üzerine meyve şurubu ekleyerek de servis edebilirsiniz.

Yediğim İçtiğim Sizin Olsun | İlk Defa Ekşili Levrek Yaptık Yediğim İçtiğim Sizin Olsun'un yepyeni bölümünde Gülşah Karaman, Şef İbrahim Bayraktar ile birlikte Ekşili Levrek yaptı ve dünyanın en iyi tatlısı olarak seçtiği Kestaneli Helvaniyi tattı! Keyifli seyirler...
Yazarlar

Sıradaki Haber