Gündem "Benim oğlum değil dedi ama..."

"Benim oğlum değil dedi ama..."

19.05.2014 - 16:53 | Son Güncellenme:

Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden 19 yaşındaki Muharrem Çiçek için "Benim oğlum değil" diyen acılı anne, oğlunun eşyalarını görünce acı gerçeği kabullendi.

Benim oğlum değil dedi ama...

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden 19 yaşındaki Muharrem Çiçek'in cenazesi memleketi Balıkesir'in İvrindi ilçesinde toprağa verilmişti. Anne Naime Çiçek,n cenazenin toprağa verilmesinin ardından defnedilen kişinin oğlu olmadığını iddiası etmişti. Acılı aile sonunda cenazenin oğullarına ait olduğunu kabullendi. Çiçekli Mezarlığı'nda toprağa verilen maden şehidi Muharrem Çiçek'in 60 yaşındaki annesi Naime Çiçek, cenazeyi yıkayan akrabaları Nasuh Yıldırım'ın cenazenin Muharrem Çiçek'e ait olduğunu söylemesi ve oğlunun kıyafetlerini görmesi ile cenazenin oğluna ait olduğuna ikna oldu.

Haberin Devamı

Acılı anne, "Bizim oğlumuz" yorumunda bulunurken, cenazeyi teslim alan akrabaları Nasuh Yıldırım, "Cenazeyi ben teslim aldım. Cenazeyi ben yıkadım. Cenaze Muharrem'e ait. Naime anne, olayın acısı ile ilk olarak inanmak istemedi. Cenazeyi görmeyenler, göğüs bölgesinde kıllar vardı gibi bir şey söylemiş. Ben cenazeyi teslim alırken Muharrem'in kıyafetlerini de almıştım. Onları kendilerine teslim ettim. Mesela Muharrem'in babası Vasfi Amca, çocuğunun kıyafetlerini tanıdı. 'Ben bunu İvrindi pazarından almıştım' dedi. Artık cenaze ile ilgili bir soru işareti kalmadı" dedi.