Siyaset ‘Kendimizi koruyacağız’

‘Kendimizi koruyacağız’

11.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, bundan sonra kendi kendilerini koruyacaklarını, provokasyonlara asla izin vermeyeceklerini söyledi.

‘Kendimizi koruyacağız’

Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP’lilere yönelik tehditlerin aleni yapıldığını belirten Gök, “Bu tehditleri yapanlar, her gün kamuoyunda CHP’ye karşı halkı kışkırtmak açısından ellerinden geleni yapıyorlar” dedi. Bunlardan birinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olduğunu savunan Gök, Cumhurbaşkanı’nın da böyle bir kampanyanın içinde yer alarak, Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun nezaketi dahi göstermediğini belirtti.

Haberin Devamı

Gök, şunları kaydetti: “Nasıl oluyor da polise ait tişörtü giyen kişi, eski Cumhurbaşkanı’nın, Genel Başkanımızın yanında durabiliyor, onların yanına kadar gelebiliyor? Nasıl oluyor da onlarca korumanın, emniyet gücünün içinden çıkıp Genel Başkan’ın üzerine mermi atılıyor?”

Gök, iktidar partisine, orada koruma adı altında bulunan güçlere güvenlerinin kalmadığını, bundan sonra kendi kendilerini koruyacaklarını, provokasyonlara izin vermeyeceklerini kaydetti.