Teknoloji "Türkiye Teknoloji Buluşmaları" başlıyor

"Türkiye Teknoloji Buluşmaları" başlıyor

19.12.2016 - 15:43 | Son Güncellenme:

"Türkiye Teknoloji Buluşmaları" 22 Aralık 2016’da toplamda 22 konuşmacının katılımıyla Ankara'da gerçekleşecek.

Türkiye Teknoloji Buluşmaları başlıyor

Turkcell Ana Sponsorluğunda, TOBB ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları, bu kez Ankara TOBB konferans salonunda 22 Aralık 2016’da Gümrük Bakanı Sn. Bülent Tüfenkci ve TOBB/Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla gerçekleşecek.

Haberin Devamı

KOBİ'lerin internetin gücünden maximum oranda faydalanması, işlerini dijital dünyaya tam ve eşzamanlı entegre etmesi için alanında en iyileri sahnesinde ağırlayacak olan etkinlikler zinciri yine binlerce konuğu bir araya getirecek.
"Türkiye Teknoloji Buluşmaları"na bu yıl ana sponsor Turkcell'in dışında Gittigidiyor.com TEB, Sefamerve.com, TicimaxEticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, DoraBase, Ayen Software, Pegasus Havayolları, YOLO, Cimri.com, Emarsys, Kariyer.net, Milliyet.com.tr, Fotometrik360, PepakuraDigital, AjansTR, CYF Fuarcılık ve OevBuev.com gibi firmalar da sponsor oldu.

Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun açılışını yapacağı etkinlikte TOBB Eticaret Meclisi Başkanı, aynı zamanda Gittigidiyor.com Genel Müdürü Öget Kantarcı, Turkcell Direktörü Murat Küçüközdemir, Markafoni CEO’su İlker Baydar, Alibaba.com Ülke Müdürü Cüneyt Erpolat, Google Ticari Direktörü Mehmet Keteloğlu, PEPPEE karakterinin yaratıcısı Ayşe Şule Bilgiç, SefaMerve.com CEO’su Mehmet Metin Okur gibi sektöre yön veren 22 konuşmacı bilgi ve tecrübelerini paylaşacaklar.

Haberin Devamı

Konferansa buradan ücretsiz kayıt yaptırabilirsiniz.